USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Акція «Домотехніка»: «Стрижи газон – вигравай IPhone!»*

25 Липня 2019 15:16
Магазин садової техніки та електроінструменту запрошує лучан узяти участь у розіграші новенького Apple IPhone X за 1 місце, кутової шліфмашини Makita GA 9020 за 2 місце та зварювального інвертора Dnipro-M SAB-250 N за 3 місце.

Для участі завітайте в «Домотехнік» на вулиці Ковельська, 45 та придбайте будь-який товар. Зверніть увагу на дві умови:

Сума покупки – від 500 грн.

Термін акції – з 22 липня до 23 серпня 2019 року.

Розіграш відбудеться поблизу магазину об 11:00 у День Незалежності – 24 серпня.
Що можна придбати в «Домотехніку»

У магазині ви знайдете садову техніку, акумуляторний, електричний та бензиновий інструмент для догляду за садом, дачних робіт, будівництва та ремонту. Усього кількасот товарів, що розташовані на стендах трьох виставкових залів.

У залі професійного інструменту – бренди Bosch, Husqvarna, Makita та DeWalt. У залі побутового класу – доступні товари від Дніпро-М, Зеніт, Vitals. Окремий зал виділили суто під STIHL та VIKING.

«Домотехнік» – офіційний дилер усіх виробників та привілейований партнер німецької торгової марки Metabo, що засвідчує сертифікат Power Partner. Це означає, що ви отримаєте лише оригінальну продукцію з гарантією від виробника.

Якщо потрібно, працівники навчать як зібрати, запустити, використовувати та обслуговувати інструмент. У разі виникнення труднощів, ви завжди отримаєте допомогу.

Чекаємо в магазині за адресою: Луцьк, вулиця Ковельська, 45. Сайт магазину – www.domotehnik.com.ua
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus