USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.76 9.95

Команди із дворового футболу зійшлися у фіналі

25 Серпня 2017 21:30
Фінал чемпіонату міста з дворового футболу присвячений пам’яті Миколи Романюка відбувся 25 серпня у Луцьку. Місцем проведення став спортмайданчик НВК № 26.

До фіналу змагання увійшли учасники з Луцька, які зібрали свої команди відповідно до мікрорайонів міста. Крім того, брали участь у турнірі представники з Гіркої Полонки, Липин та Підгайців, проте поступилися місцем лучанам.

Загалом на фінальному етапі було проведено 9 ігор. Кожна гра тривала 20 хвили, ділилася на 2 тайми по 10 хвилин кожен.
За звання чемпіонів змагалися команди з дитячо-юнацької ліги (15-19 років): «Стріла», «Любарт»,«Baobu CR8»; дорослої ліги складу (від 20-ти років) «Б»: «Скала»,«Домотехнік»,«Верес»; дорослої ліги складу «А»: «Формула»,«Стелс»,«Бренд груп».

Як зазначила директор комунального закладу Луцького міського центру фізичного здоров’я населення Наталія Назарук, у 2016 році у іграх взяли участь 72 дворові команди (всього 647 учасників), а в 2017 році – 109 команд (всього 972 учасники). Цьогоріч у чемпіонаті вели боротьбу 18 команд у двох вікових групах.

Організаторами змагання виступили Луцька міська рада та федерація футболу міста.

Впродовж ігор футболісти тримали вболівальників у напрузі. На полі запалювали енергією не лише молоді спортсмени, вразили своєю витривалістю і старші учасники.
У фіналі кращою командою дитячо-юнацького складу стала команда “Любарт”. Першість у лізі А виборола команда “Формула”, у лізі Б “Домотехнік”. Було вручено відзнаки й переможцям у номінаціях: “Воля до перемоги”, “Зразкова організація”, “Приз глядацьких симпатій”, “Найкращий гравець фінального етапу”, “Найдосвідченіший учасник”.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
777 Показати IP 25 Серпня 2017 22:33
А чому фонд тільки разом тут не піариться???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus