USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Акція «Олімпійський Гігабіт»: Інтернет + ТБ від провайдера Мережа Ланет у Володимирі-Волинському*

19 Червня 2021 09:25
У сучасному світі доступ до мережі – одна з умов комфортного життя. Завдяки Всесвітній павутині ми працюємо, спілкуємось, здійснюємо покупки та розважаємось. Але інколи після підключення Інтернету користувач зіштовхується з такими проблемами, як низька швидкість та постійні збої. Як уникнути подібних ситуацій? Потрібно вибрати надійного провайдера, одним із яких виступає Мережа Ланет.

Мережа Ланет – постачальник якісного Інтернету та телебачення

Всеукраїнський провайдер Мережа Ланет – головний постачальник Інтернету та телебачення для українців понад 15 років. Швидкість Інтернету від провайдера не викликає сумнівів, адже протягом декількох років Мережа Ланет пропонує абонентам найкращу швидкість для завантаження даних згідно з дослідженнями міжнародного сервісу nPerf.

Домашній Інтернет постійно гальмує? Давно мрієте підключити гігабітний Інтернет, але боїтесь ризикнути, адже швидкість може не відповідати заявленій? Обирайте гігабітний Інтернет від Ланет та самостійно переконайтесь, що швидкість Інтернету до 1000 Мбіт/с – реальність, а не міф.

Окрім Інтернету, Мережа Ланет пропонує підключити телебачення, зокрема аналогове телебачення та цифрове та комплексні тарифи Інтернет+ТБ.

Оператор зв’язку має надійну репутацію на ринку та високу популярність, адже з року в рік лише покращує якість сервісу. Користувачі обирають Мережу Ланет, адже вона пропонує:

– вигідні тарифні плани;

– якісне кабельне ТБ та понад 150 каналів у відмінній якості;

– швидкий безлімітний Інтернет;

– цілодобову технічну підтримку;

– кредитний період;

– постійні акції та конкурси з цікавими призами.

Олімпійський Гігабіт: нова акція від провайдера

Мережа Ланет запускає нову акцію під гаслом: «Твій гігабіт – твоя ціна». Замовляйте тариф «GIGOLYMP», який передбачає доступ до гігабітного Інтернету та ТВ-пакету Prime на 90 днів. Після замовлення нового тарифу абоненти можуть зможуть користуватись швидкісним Інтернетом та переглядати понад 50 телеканалів, серед яких і ті, що транслюють Олімпійські ігри.

Але скільки коштує провести гігабітний Інтернет у Володимирі-Волинському? Проведення безкоштовне, а от ціна на тариф невизначена, тому що усе залежить від користувачів. Ніяких прихованих доплат. Обираєте будь-яку суму від 1 грн, сплачуєте та насолоджуєтесь високошвидкісним Інтернетом та якісним ТБ протягом 3-ох періодів!

Усі виручені від акції кошти будуть спрямовані на благодійність, зокрема до Хмельницького регіонального центру фізичної культури та спорту для осіб з інвалідністю. Вони будуть витрачені на придбання спеціального обладнання, необхідного для проведення занять фізкультурно-спортивної реабілітації та підготовки вихованців до всеукраїнських та міжнародних змагань.

Отримати «GIGOLYMP» зможуть не тільки нові користувачі, але й дійсні абоненти Мережі Ланет. Для цього достатньо бути активним та брати участь у конкурсах, що проводитимуться у соціальних мережах.

Обирай Олімпійській Гігабіт та допомагай поширенню спорту та благодійності разом з Мережею Ланет!

Якщо у вас залишились питання, звертайтесь:

м. Володимир-Волинський, вул. Роксолани, 6

[email protected]

(03342) 3-48-00
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus