USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Акциз на пальне має залишитись в місцевих бюджетах, – Асоціація міст України

14 Грудня 2020 20:19
Асоціація міст України хоче залишити акциз на пальне в місцевих бюджетах і робить для цього усе необхідне.

Про це повідомляє Волинське регіональне відділення Асоціації міст Україні у фейсбуці.

Зокрема, виконавчий директор Асоціації Олександр Слобожан закликає українських самоврядців усіляко боротися, щоб залишити важливий фінансовий ресурс для своїх громад! Він просить «звернутися до нардепів і пояснити необхідність збереження місцевого акцизу саме в бюджетах громад, а не через субвенції Мінфіну».

Також у своєму пості у фейсбуці Слобожан пише про те, що прикриваючись ім’ям Президента України «нардепів шантажують – хто підтримає акциз для громад, не дадуть соцеконом»:

«УВАГА!!! Всіх хто мене читає з муніципальної громадськості! Зараз буде відбуватися засідання Бюджетного комітету - питання місцевого акцизу з палива головне!!! В хід пішли інсинуації: нардепів шантажують - хто підтримає акциз для громад, не дадуть соцеконом!!! Цікаво, що прикриваються іменем Президента України! Особисто не вірю, що Зеленський Володимир дав команду Уряду забрати кошти в людей з кисневих концентраторів, доплат медикам, зарплат освітянам і пустити на дороги в 2021 році!

Прошу кожного звернутися до нардепів і пояснити необхідність збереження місцевого акцизу саме в бюджетах громад, а не через субвенції Мінфіну!

Зі спецфонду Мінфіну ні громади, ні нардепи коштів не отримають!!! Згадайте, як надурили з соцекономом і ДФРР Слуг народу».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus