USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Активісти намагаються блокувати нардепів у ВР

17 Жовтня 2017 16:15
Протестувальники, які були під будівлею Верховної Ради розійшлися по прилеглих вулицях в урядовому кварталі.

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

На Площі Конституції перед парламентом залишається близько 700 мітингувальників. Невеликі групи мітингувальників з прапорами партії Рух нових сил блокують виходи з комітетів Верховної Ради на вул. Садовій та вул. Шовковичній.

Активісти Національного корпусу вишикувалися вздовж паркану на вул. Грушевського з наміром не випускати тих народних депутатів, які захочуть залишити будівлю парламенту. У свою чергу прихильники партії ВО Батьківщина залишили акцію протесту.

На Площі Конституції зі сцени виступають всі охочі. Періодично учасників мітингу закликають блокувати Верховну Раду, проте жодних активних дій невелика кількість присутніх мітингувальників не робить. Лідер Руху нових сил

Міхеїл Саакашвілі після виступу на сцені спілкується з людьми. За інформацією правоохоронців, поки жодних інцидентів не зафіксовано, заборонених предметів в учасників мітингу в ході перевірки на рамках металошукача виявлено не було.

Нагадаємо, що в українській столиці зранку вівторка, 17 жовтня, розпочалася акція за участю різних політичних сил та громадських організацій з вимогами скасувати депутатську недоторканність, створити Антикорупційний суд та внести зміни до виборчого законодавства.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus