USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.75 9.94

«Акустика by Ол.Ів.’Є»: більше, ніж музика

12 Травня 2021 19:35
11 травня музичному проєкту Олександра Положинського та Івана Марунича виповнилося два роки. З цієї нагоди музиканти презентували альбом «Акустика by Ол.Ів.’Є».

Як зауважив у своєму дописі в фейсбуці Олександр Положинський, «Акустика by Ол.Ів.’Є» – це понад дві години веселих, драйвових, кумедних, іронічних, саркастичних, ліричних, серйозних, танцювальних, філософських, мотивувальних, розслаблювальних, запальних і душевних пісень.

«Одним з частих питань у коментарях до наших відео було – коли з‘явиться можливість слухати не тільки в YouTube телефонні версії, але і на інших майданчиках. Ми обіцяли колись записати – ми дотримали слова. Сьогодні вийшов альбом «Акустика», в який увійшло 50 пісень, – розповів на своїй сторінці у фейсбуці Іван Марунич. – Ця платівка – це віртуальні посиденьки біля вогнища під гітару тривалістю 2 години і 14 хвилин. Де є веселі пісні, сумні і ліричні. Де намішано багато різних стилів, як і має бути в справжньому Ол.Ів.‘Є».

Читати ще: Чесна, болюча, справжня: Положинський презентував пісню пам'яті патріота Данила Дідіка

З його слів, на створення альбому музикантів надихнув друг Володимир Лемперт, а від ідеї до результату минуло всього кілька місяців.

Саундпродєсер альбому – Олексій Шманьов. Як зауважив Іван Марунич, саме він став тією літерою Є, без якої не було б Ол.Ів.’Є в запису.

«Над обкладинкою попрацювала Анна Охматенко, талановито зобразивши всі місця, де ми творили два роки: Волноваха, Київ, Свидовець у Карпатах, корабель Степанича Iurii Tyra «Brave Hendrik» у Фрисландії, Луцьк, Глеваха і Марса-Алам в Єгипті. А Роман Сорока на останньому етапі допоміг в запису, щоб ми встигли до запланованої дати», – зазначив він.

Читати ще: Лірична і романтична: Положинський презентував нову пісню

Музиканти щиро вдячні всім, хто фінансово підтримував їхні поїздки до військових та запис їхніх пісень.

«Нашим захисникам подяка за те, що були вдячними слухачами наших концертів, за співи та оплески і за нашу можливість писати й записувати свої пісні у мирних українських містах і містечках», – додав Олександр Положинський.

Оксана ГОЛОВІЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus