USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.76 9.95

Бандерштат-2021, день перший. Фоторепортаж

7 Серпня 2021 10:50
Щороку на цілих три дні на початку серпня Луцьк перетворюється на «Бандерштат». Після минулорічного офлайн-фестивалю цьогоріч «Бандерштат» таки відбувається онлайн завдяки гранту Українського культурного фонду.

Ювілейний п'ятнадцятий «Бандерштат» стартував 6 серпня і триватиме до 8 серпня. Нинішній фестиваль присвячений 30-й річниці Незалежності України.

Краща українська музика, зустрічі з лідерами думок, літературні дискусії, кіно просто неба, дитяче містечко, спортивна програма, історична реконструкція, ярмарок майстрів, алея громадських організацій, наметове містечко, пісенна ватра, патріотичний флешмоб: усе це і не тільки з року в рік творить унікальну фестивальну атмосферу.

Читати ще: Усе, що треба знати про «Бандерштат-2021». Програма, ціни, цікавинки

Про те, як минув перший фестивальний день, – у фоторепортажі Інформаційного агентства Волинські Новини.

Олександр ДУРМАНЕНКО
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ми Показати IP 7 Серпня 2021 11:21
Ні роботи, ні грошей, ціни на все ростуть! Після цього в Польщу на яблука!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus