USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.88

Альберт Шахов став новим тренером ФК «Волинь»

27 Червня 2021 18:10
Новим головним тренером футбольного клубу «Волинь» став Альберт Шахов.

Про це повідомляють на офіційному сайті клубу.

Колишній футболіст «Волині» – добре знайомий місцевим уболівальникам, адже уже протягом восьми років працює у структурі клубу – починаючи із дитячих та юнацьких команд, і до молодіжної та основної команди «хрестоносців», яку він очолював у під час сезону 2017-2018.

У попередньому сезоні Альберт Шахов очолював «Волинь-2», що виступала у Другій лізі чемпіонату України.

Як ми писали, термін дії контракту екскерманича «хрестоносців» Василя Сачка завершився. Головний тренер «Волині» пішов з клубу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
231 Показати IP 27 Червня 2021 23:04
мабуть гірше вже не буде
Уболівальник ФК "Вол Показати IP 29 Червня 2021 10:54
Тікають гравці з ФК "Волинь", як пацюки чи щурі з тонучого судна. Що далі??? Мабуть все, покінчено з футбольним клубом років так на 10. Таке вже було з нашим футбольним клубом і не раз, поки команду не очолив легендарний В.В.Кварцяний. А які футболісти грали за ФК "Волинь" коли головним тренером був Віталій Володимирович та які взяли путівку у футбольне майбутнє: Олег Лужний, Анатолій Тимощук, Роман Максимюк, Євген Хачеріді, Марко Девич, Василь Сачко, Папа Гує, Майкон, Майкл Алозі.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus