USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Алею почесних поховань у Гаразджі розширять за рахунок проїзду

20 Липня 2022 09:37
Алею почесних поховань на цвинтарі у селі Гаразджа неподалік Луцька планують розширити.

Про це розповів Суспільному директор комунального підприємства «Луцький спецкомбінат», яке опікується цвинтарем, Василь Цетнар.

Нагадаємо, нещодавно затвердили положення про Алею почесних поховань на кладовищі у селі Гаразджа, відповідно до якої загиблих на війні з росією воїнів Луцької міської громади ховатимуть на міському кладовищі.

Нині Алея розміщується у два ряди.

«Далі будемо продовжувати ще один ряд, при необхідності. Це питання було обговорено з міським головою і будемо розширювати там, де проїзд. Проїзд закриватиметься, а відкриватимуться другі ворота», – говорить Василь Цетнар.
З 2014 року на Алеї поховали 34 військовослужбовці. Зі слів керівника Луцького спецкомбінату Василя Цетнара, від початку повномасштабного вторгнення російських військ в Україну на Алеї додалося ще три десятки могил. Залишилося 70 місць.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Іван Показати IP 20 Липня 2022 10:22
Може не зовсім по темі, але вибачте, поясніть , як той Цетнар опікується на кладовищі? Ціле кладовище бур'яном в зріст дорослого чоловіка заросло, відсутні баки на сміття, сміття купами лежить...це так опіка виглядає ?
лучанин Показати IP 20 Липня 2022 10:45
А потрібно біля своїх могилок самим прибирати,щоб зілля не росло в ріст,а не хтось має.А Цетнар В.П.опікується .І вода є, і прибирають біля могилок,за якими вже нікому прибрати,і сміття вивозиться і коситься..Так що немає що на нього нарікати.Самим потрібно щось робити!!!!!
Іван до лучанин Показати IP 20 Липня 2022 11:16
Люди самі прибирають, без ласки! А виконувати траву між рядами могил- це обов'язок комунальників. Скажіть, шановний скільки баків на сміття на все кладовище? Як часто їх вивозять? Що то за купи лежать на рогу кожного сектора?
Ліля Показати IP 20 Липня 2022 14:47
а дерева, кущі хто має зрізати і за яку плату,чи можна самим?
! Показати IP 20 Липня 2022 16:46
Ну то Василю Центнеру і його ,,команді,, комунальників в коментарях виставили оцінку діяльності! Лучанин в ,,захваті ,,від роботи комунальників! Як не приїду- сидять в будці і чаюють.Це в найкращому випадку. А ті , що могили копають, то невідомо як їм вдається цілий день на ногах втриматися. Не так?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus