USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Тим, хто віддав життя за Україну: помолились за волинських захисників

14 Жовтня 2016 14:29
Більше сотні волинян долучились до спільної молитви за душі волинян, які віддали за мирне небо найдорожче, що мали – власне життя.

Панахида за загиблими в АТО відбулась на Алеї почесних поховань у селі Гаразджа Луцького району.

До молитви долучились родичі загиблих, бойові побратими, військовослужбовці. Віддати шану приїхали і представники влади, проте обійшлось без традиційних довгих промов. До присутніх звернувся міський голова Микола Романюк, висловивши співчуття родинам загиблих та подякувавши за подвиг їх дітей. Голова Волинської облради Ігор Палиця та очільник Волинської ОДА Володимир Гунчик, своєю чергою, від промов утримались.

Молитву за упокій душ провів Митрополит Луцький і Волинський Михаїл, яку «закріпили» пострілом з гармати в повітря волинські козаки.

ЧИТАТИ ЩЕ: КРИВАВА ДАНИНА ВІЙНІ: ВОЛИНЯНИ, ЯКІ ЗАГИНУЛИ В АТО. СПЕЦПРОЕКТ ВН

Після цього побратими загиблих поклали квіти до їхніх могил. Місця останнього спочинку освятили водою, наостанок приклонитись перед своїми чоловіками, батьками синами та друзями підійшли родичі та близькі загиблих.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, сьогодні країна святкує День захисника України. З метою вшанування мужніх та героїчних захисників незалежності та територіальної цілісності України, військових традицій та звитяг українського народу у Луцьку та області сьогодні, 14 жовтня, відбувається низка заходів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Так Показати IP 14 Жовтня 2016 15:09
В муках і стражданнях народжується держава Україна. І тепер навіть Путіну зрозуміло, що вона буде і процвітатиме.
Біль... Показати IP 14 Жовтня 2016 15:15
Героям Слава, Герої не вмирають...хай земля буде пухом,а ріднім здоров'я та сили!Боже,бережи кожного і пошли Мир на Україну!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus