USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

На міському цвинтарі Луцька можуть розширити Алею почесних поховань

18 Вересня 2018 16:32
У зв’язку з тим, що нині Алея почесних поховань міського цвинтаря у селі Гаразджа повністю заповнена, міська влада розглядає питання про її розширення у майбутньому.

Про це йшлося під час засідання громадської ради при Луцькому міському голові 18 вересня.

Перед початком засідання присутні вшанували хвилиною мовчання пам'ять загиблого в Іловайському котлі волинянина Юрія Лавренчука, перепоховання якого відбулося сьогодні.

Представник «Спілки воїнів АТО Волині» Павло Ковальський запитав, чи дійшла міська влада консенсусу щодо того, де ховатимуть можливих наступних загиблих на сході бійців-лучан, оскільки місця на Алеї почесних поховань у селі Гаразджа закінчилися.

Виконувач повноважень Луцького міського голови Григорій Пустовіт відповів, що міська влада активно працює з представникам громадських організацій учасників бойових дій, родинами загиблих і проводять круглі столи. Щодо можливого розширення Алеї почесних поховань, він зауважив, що є декілька пропозицій.

Перша полягає в облаштуванні наступного ряду за існуючим, де зараз проїжджа частина. Інша передбачає про розширення алеї на ділянку поблизу церкви, де зараз газон. Під час останнього засідання круглого столу більшість виступила за другий ряд на Алеї почесних поховань. Аналогічної думки дотримуються військові капелани.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
боярчук володя Показати IP 18 Вересня 2018 16:56
проект зробити можна( таке життя) але рішень приймати ні в якому разі не можна будуть нові кліенти дав би Бог щоб сьогоднішній був останній Вічна слава герою
Таня Строцюк Показати IP 18 Вересня 2018 17:55
При такому підході і з владою алея до рівного дійде

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus