USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.83 40.20
  • PLN 9.76 9.95

Амбулаторію на Вересневому відремонтують до початку червня

19 Січня 2018 14:44
Хід робіт з ремонту приміщення амбулаторії у найбільш віддаленому мікрорайоні міста оглянули представники міської влади.

Перший заступник міського голови Григорій Недопад, радник міського голови Ігор Поліщук, начальник управління капітального будівництва міськради Леонід Карабан та депутат міськради Борис Смаль та генеральний директор ПАТ «Луцьксантехмонтаж №536», яке виконує роботи, Ігор Чорнуха оглянули приміщення на вулиці Корольова, де тривають ремонтні роботи, 19 січня.

Ігор Поліщук зазначив, що приміщення амбулаторії у найбільш віддаленому мікрорайоні Луцька влітку було зруйноване, а медиків відселили у приміщення будинку культури мікрорайону. На той час перебувати всередині будівлі було небезпечно – дах був аварійним, в аварійному стані перебувала також частина приміщень, вікна були старі, всередині кабінетів було холодно, тобто, приміщення були непридатними для використання, перебування медичного персоналу та пацієнтів. Отже, ухвалили рішення про реконструкцію амбулаторії за кошти міського бюджету.

Проінспектувавши хід виконання робіт, представники міської влади лишилися задоволеними якістю та темпами роботи на об’єкті. Будівництво не зупиняється, вже виконано до 50% обсягу робіт. Завершили ремонт даху, утеплили фасад, встановили енергозберігаючі вікна та двері, замінили електропроводку тощо. Здати об’єкт в експлуатацію планують у червні. Вже виділили 5 мільйонів гривень з міського бюджету, ще потрібно виділити орієнтовно 4 мільйони.

Цей об’єкт, зі слів радника міського голови, є дуже важливим, адже після ремонту амбулаторії мешканцям Вересневого не доведеться більше їздити в інші мікрорайони міста, створювати черги, а натомість вони зможуть отримати медичні послуги у своєму мікрорайоні. Амбулаторія зможе обслуговувати не лише жителів Вересневого. Так, нещодавно відкрили амбулаторію на вулиці Гордіюк у приміщенні площею 350 метрів квадратних – заклад розрахований на 12 тисяч населення. Амбулаторія на Вересневому має площу 900 метрів квадратних, тобто, розраховане на 20-25 тисяч жителів. Отже, тут зможуть отримувати медичні послуги жителі навколишніх сіл.
Перший заступник міського голови Григорій Недопад зауважив, що для виконання робіт обрали вдалого підрядника, який встигає виконувати роботи у визначені терміни, депутати, своєю чергою, вчасно виділили кошти. Таким чином, ремонт амбулаторії планують завершити на початку літа. Міська влада ухвалила рішення про те, що амбулаторії повинні діяти у різних мікрорайонах міста, проаналізувавши ситуацію. Щоб йти в ногу з часом, разом з відкриттям сучасних амбулаторій на вулиці Гордіюк та на Вересневому, планують відкрити також амбулаторію на вулиці Рівненській.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus