USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Ремонт амбулаторії на Вересневому може коштувати 6 мільйонів

1 Березня 2017 20:56
Цього року у Луцьку планують відкрити амбулаторію на вулиці Гордіюк. А щодо капремонту амбулаторії в мікрорайоні Вересневе, то на ремонт можна лише сподіватися.

Про це повідомив заступник Луцького міського голови Андрій Киця під час телепрограми «Відкрите місто» на телеканалі «Нова Волинь» 1 березня.

Він розповів, що торік відкрили амбулаторію на вулиці Наливайка. На 2017 рік запланували відкриття амбулаторії сімейної медицини на вулиці Гордіюк. Наразі там тривають роботи з виготовлення проектно-кошторисної документації. В бюджеті міста закладені кошти на ремонт в 2017 році, й цьогоріч її можуть відкрити. Там же буде аптека та пункт невідкладної медичної допомоги.

Крім того, згідно з проектом Світового банку, відбуваються тендерні процедури щодо реконструкції приміщень під амбулаторії на вулиці Рівненській і добудови на вулиці Бенделіані.

Що ж до амбулаторії в мікрорайоні Вересневе на вулиці Корольова, то вже передбачили цього року 150 тисяч на проектно-кошторисну документацію.

Нагадаємо, як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, три роки тому жителі мікрорайону Вересневе в Луцьку вийшли на протест проти облаштування притулку для безхатченків у приміщенні місцевої амбулаторії. Міська влада пішла на поступки й зупинила створення соціального центру, та замість того, аби розширити медзаклад, перетворила частину будівлі на руїну.

Андрій Киця зазначає: капітальний ремонт буде доволі вартісним.

«Там діє амбулаторія, і є частина приміщення, яка не використовується. Близько 6 мільйонів треба на капремонт цього приміщення. Будемо сподіватися на те, що, коли зроблять проектно-кошторисну документацію, депутати виділять кошти з перевиконання бюджету, або з вільних залишків, і капремонт цьогоріч зроблять», - каже чиновник.

Зауважимо, питання затвердження звіту про виконання бюджету Луцька у 2016 році було внесене до порядку денного 20 чергової сесії Луцької міської ради, яку зірвала секретар Юлія Вусенко. Крім того, на цю ж сесію виносилася низка важливих господарських питань: перерозподілу коштів на хліб та молоко для садочків, земельні питання та інші.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus