USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Американець навмисно в'їхав в ресторан, де сиділа його сім'я

21 Травня 2018 10:12
В американському штаті Північна Кароліна місцевий житель на автомобілі в'їхав у будівлю ресторану. Внаслідок інциденту дві людини загинули, кілька відвідувачів отримали травми, повідомляє Інтерфакс-Україна.

Як повідомляє телеканал Fox, в місті Бессемер чоловік сів за кермо автомобіля і навмисно в'їхав у будівлю ресторану, в якому в цей момент зібралася велика кількість людей. В результаті загинули двоє: донька водія і заступник шерифа місцевого округу. Ще кілька людей отримали травми різного ступеня тяжкості.

Сам винуватець події був затриманий практично відразу після інциденту. За фактом злочину порушено кримінальну справу. При цьому влада поки не пояснила, що змусило водія направити машину на ресторан.

За даними місцевих журналістів, чоловік разом зі своїми родичами зайшов до ресторану, де співробітники посадили їх навпроти вікна. Після цього він вийшов назовні, сів за кермо позашляховика і на великій швидкості направив його на будівлю.

За попередніми даними, затриманий у скоєнні цього злочину очолював власну фірму, яка на замовлення різних компаній збирала інформацію щодо співробітників, які вчинили ті чи інші правопорушення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus