USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Американські військові знищили бойовика ІД після теракту в Кабулі

28 Серпня 2021 10:22
Американські військові провели спецоперацію проти бойовиків угруповання «Ісламська держава в Хорасані», яка є підрозділом терористичної організації ІД в Афганістані, який займався організацією нападів біля аеропорту в Кабулі.

Про це повідомляється в письмовій заяві представника Центрального командування ВС США Вільяма Урбана, передає ТСН.

Удар завдали в провінції Нангархар, що на схід від Кабула і на кордоні з Пакистаном. Внаслідок атаки «планувальник» ІДІЛу загинув, а жертв серед цивільного населення немає.

«Терорист їхав в машині зі спільником під час удару, який нанесли безпілотником MQ-9 Reaper з використанням боєприпасів, обраних для точності і мінімізації жертв серед цивільного населення», – мовиться у повідомленні.

Внаслідок атаки «планувальник» ІДІЛу загинув, а жертв серед цивільного населення немає.

Впродовж 26 серпня у столиці Афганістану прогриміли 2 вибухи. Перший стався, коли терорист-смертник підірвав себе у натовпі біля входу в аеропорт.

Другий – пролунав біля готелю, неподалік аеропорту. Ймовірно, підірвався замінований автомобіль. Зауважимо, у Пентагоні кажуть, що вибух був лише один – на летовищі.

У наслідок цього загинули щонайменше 170 людей, серед яких 13 американських військових.

Відповідальність за один теракт взяли на себе бойовики «ІДІЛу». Президент США Джо Байден запевнив що терористів обов’язково покарають.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
В . Показати IP 28 Серпня 2021 11:27
Беспилотник ударный.современное ведение б.д.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus