USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.85 40.20
  • PLN 9.85 10.10

Американці вчать лучан, як знизити рівень злочинності на 90%

2 Квітня 2013 12:08
Рівень злочинності у Луцьку може істотно знизитися за умови налагодження ефективної комунікації органів внутрішніх справ та громади.

Про це йшлося під час презентації проекту «Міліція і громада», 2 квітня, – повідомляє «IA ZIK».

Власне, проект «Міліція і громада» є спільною ініціативою уряду США та української влади. Іноземні спеціалісти зголосилися допомогти українській міліції у співпраці із людьми перейняти американський досвід. Отож їхні стандарти впроваджуватимуть у чотирьох пілотних міськвідділах, зокрема – у Луцьку.

Як розповів доктор Джеймс Альбрехт, такі проекти втілювалися у США у 80-х роках. Завдяки налагодженню співпраці між поліцією та громадянами рівень злочинності у Нью-Йорку знизився на 90%, в інших містах – на 60-70%.

До прикладу, у 1990 році у Нью-Йорку скоїли 100 тисяч пограбувань, 2,2 тисячі убивств. Однак зараз це місто є найбезпечнішим «мільйонником» у США.

«Ми не чекаємо, поки нам хтось зателефонує на «гарячу» лінію. Поліцейські спілкуються із людьми, бачать, які проблеми у них виникають», – розповів експерт, за плечима у якого – 25 років служби в американській поліції.

На його думку, з українськими міліціонерами потрібно поділитися досвідом, як спілкуватися з людьми. «А також – як вибудувати співпрацю з соціальними службами та іншими правоохоронними органами», – додав Альбрехт.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
dytjyj Показати IP 2 Квітня 2013 12:33
Іди застрелся. Менталітет не той.
лучани Показати IP 2 Квітня 2013 12:34
Нехай у себе знизять. У США відстрілюють людей щодня,як на війні.Крадуть тисячами авто.І це нерахуючи дрібних крадіжо з магазинів,страхових афер. Що може навчити країна з найбільшою кількістю зеків на душу населення ?
))) до лучани Показати IP 2 Квітня 2013 16:09
у всех свои проблемы. но нашей милиции есть ему поучиться у других.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus