USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Анархісти з кувалдами і фарбою напали на посольство Канади в Греції

21 Жовтня 2018 17:46
Вранці у неділю, 21 жовтня, близько десяти невідомих вчинили напад на посольство Канади в передмісті столиці Греції - Афін.

Про це повідомляє Кореспондент з посиланням на Ekathimerini.

Відзначається, що нападники приїхали до посольства на мотоциклах. Вони пошкодили вхід у будівлю і розбили вікна кувалдами. Також вони кидали на фасад чорну і червону фарби. У всіх нападників були закриті обличчя.

Правоохоронці затримали одного зі зловмисників, але після короткого допиту відпустили.

Пізніше відповідальність за інцидент взяв на себе анархістський рух Рувіконас. Активісти заявили, що напад було скоєно у відповідь на діяльність канадської гірничодобувної компанії на півночі Греції.

Міністерство закордонних справ Греції засудило дії анархістів і пообіцяло, що винні будуть притягнуті до відповідальності. Дипломати заявили, що такі дії не вплинуть на «узи міцної дружби» між Грецією і Канадою.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Док Показати IP 21 Жовтня 2018 20:05
Жаба задавила що не в Греції траву легалізували...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus