USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Андрія Шевченка назвали найгіршим форвардом в історії «Челсі»

28 Квітня 2019 08:00
Британський журнал Four Four Two назвав нинішнього головного тренера збірної України Андрія Шевченка найгіршим форвардом в історії «Челсі».

Рейтинг восьми найгірших форвардів лондонського клубу був опублікований на сайті Four Four Two.

Автор рейтингу Річард Джоллі зазначив, що Жозе Моурінью, який очолював «Челсі» на той момент, був змушений змінити ігрову схему, підлаштовуючись під Шевченка, якого підписав президент клубу Роман Абрамович. Через це гра чемпіонського складу «Челсі» сильно постраждала.

«Команді дістався не той Шевченко, який багато забивав за «Мілан». Це була інша фігура, набагато гірша. Всього 23 голи в 77 матчах за «Челсі», – підкреслив автор.

У рейтинг найгірших форвардів «Челсі» також увійшли Альваро Мората, Гонсало Ігуаїн, Фернандо Торрес, Матея Кежман, Адріан Муту, Радамель Фалькао і Кріс Саттон.

Нагадаємо, Шевченко перейшов у «Челсі» з «Мілана» в 2006 році за 35 мільйонів євро.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
К.лучанин Показати IP 28 Квітня 2019 14:18
"Найгіршим" його зробив тренер Жозе Маурінью. Це його вина , а не Шевченка. Стиль гри у англійців інший і тренер досвічений це знає і повинен був врахувати , а не перелаштовувати команду під Шевченка. Зробили Шевченка крайнім. Валять з хворої голови на здорову. Власники клубу вже зразу хотіли мати віддачу за вкладені гроші . Не завжди так буває! Зідан своє діло у РЕАЛІ зробив та й пішов, а за ним і Роналду та інші. І що тепер РЕАЛ представляє?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus