USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Анімація, бульбашкове море: у луцькому дворі влаштували сімейне свято

12 Липня 2018 09:44
У дворі будинку на проспекті Соборності, 32 відбулось справжнє сімейне свято, ініційоване депутатом Луцької міської ради Олександром Козлюком. До слова, двір належить до одного із кращих за благоустроєм районів Луцька, в якому депутат організував ремонт практично усіх дворових територій і доріг свого округу.

Дитячий сміх, розваги та веселощі лунали в районі будинків по пр. Соборності, 32, 32а, 32б і 34. Весела анімація, бульбашкове море, робот-трансформер, конкурси та ігри – діти розважалися, а дорослі спілкувалися, спостерігаючи й фотографуючи дитячі забави.



– Дитяче свято організовую в нашому окрузі вдруге, на прохання мешканців, – розповів Олександ Козлюк. – Не так давно подібний захід влаштував із нагоди завершення ремонту дворів на пр. Соборності, 42, 42а та Міжнародного дня захисту дітей. Тоді отримав чимало приємних відгуків, бачив, як тішаться дорослі та діти. Хотілось створити приємні враження й для інших жителів нашого району.

Сьогодні округ цього депутата можна назвати показовим, оскільки тут заасфальтовані усі дороги й дворові території, пішохідні доріжки й тротуари викладені бруківкою, у дворах встановлені нові дитячі майданчики, а для смітників створені відгороджені зони. Нещодавно у дворі, відповідно до звернень місцевих жителів, відбулось встановлення нових додаткових лавочок та смітників. Такі ж встановлять в усіх дворах округу Олександра Козлюка. А кошти на їх придбання депутат виділив із депутатського фонду.

– Ми сьогодні ходимо рівними дорогами, у нас чисті й доглянуті двори, – поділилась враженнями місцева мешканка. – Більш того, майже всі маємо особистий телефон нашого депутата і можемо вирішувати з ним напряму всі питання. Такого в нас ніколи раніше не бувало. Приємно, що наш обранець відкритий до людей і живе з нами в одному дворі, а тому добре знає всі наші потреби. А сьогоднішнє свято – це дійсно незабутньо, всі ми отримали яскраві враження.



– Мета сьогоднішнього заходу одна – подарувати радість дітям і дорослим, – зауважив Олександр Козлюк. – Вважаю, що обранці громади мають постійно підтримувати «живий» діалог із людьми, бути відкритими і показувати результат своєї роботи не тільки перед виборами, а впродовж усієї каденції. За цим принципом і стараюсь працювати. У нас налагоджена ефективна робота із головами ОСББ, які дійсно дбають про свої будинки і двори, змінюють їх до кращого. І ставлення до своєї власності у людей змінюється, мешканці більше цінують зроблене, вимагають від усіх берегти громадське майно. Люди облаштовують привабливі квітники, власноруч висаджують дерева, ми дійсно бачимо тенденцію до поліпшення умов, в яких живемо, і такі зміни додають бажання працювати.

За словами Олександра Козлюка, його робота в окрузі й пряма взаємодія з мешканцями триватиме й надалі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 15
Лучанин Показати IP 12 Липня 2018 10:44
Дійсно гарне свято!!!!! Дуже дякуємо, Олександре!
Проживаючий Показати IP 12 Липня 2018 10:50
В нас дійсно не було на окрузі депутата, який хоть щось для нас робив. Ми вдячні нашому депутату. А свято дійсно вдалося!
Славік Показати IP 12 Липня 2018 10:54
Чекаємо наступного свята. Все дуже сподобалося!
не лучанин не прожив Показати IP 12 Липня 2018 11:50
А депутат у якому костюмі? Трансформер?
Іванка Показати IP 12 Липня 2018 13:52
Приємна несподіванка, а діткам яка радість :-), ДЯКУЄМО!!!!
Сусід Показати IP 12 Липня 2018 14:16
Свято дійсно чудове :і солодкі подарунки,і аніматори (у костюмах посіпак),і безліч цікавих конкурсів,а робот-трансформер якій робив із кульок різних тварин просто щось неймовірне. Задоволенням дякую нашому депутату Олександру за свято влаштоване у дворі
андрій Показати IP 12 Липня 2018 15:34
Відверто дітворі свято сподобалось. І депутат старається. ДЯКУЄМО
Соборності 25 Показати IP 13 Липня 2018 09:17
Нам би такого депутата!!!!!!!!!!!!!!
Міша Показати IP 13 Липня 2018 09:39
Гарну традицію започаткував депутат - влітку дитяче свято в дворі, і батькам полегшення :-)
Тато Показати IP 13 Липня 2018 09:45
Свято не тільки для дітей ай для батьків, дякую!
Льоня Показати IP 13 Липня 2018 09:50
Гарне сымейне свято, дыти задоволены!
Мешканець Показати IP 13 Липня 2018 09:54
Гарний двір, гарна розвага, інші зхаздрять
Саша Показати IP 13 Липня 2018 10:01
Свято для діток, і можливість поспілкуватися з депутатом
Мама Показати IP 14 Липня 2018 15:02
Трішки ваги і які щасливі дітки, дякую
Сусіди Показати IP 17 Липня 2018 22:42
Нам дуже сподобалося свято! Все було добре організовано! Діти лишилися щасливі! Крім того дехто неабияк потоваришував! :-) Щиро дякуємо за приємні емоції!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus