USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Анна Трінчер виступить у Луцьку з концертною програмою «Лише ти і я»

8 Червня 2023 16:03
У Луцьку 9 червня о 19:00 в РЦ «Промінь» відбудеться концерт Анни Трінчер. Співачка підготувала вибухову концертну програму під назвою «Лише ти і я».

«Живе виконання, насичена та вибухова програма концертів – все заради певної мети: порадувати величезну армію шанувальників по всій Україні своєю творчістю та, звичайно, підтримати наших захисників, адже частина коштів з продажу квитків буде передана на потреби ЗСУ», – зазначають організатори VINIL Concert agency.

Спеціальним гостем концерту стане один із найпопулярніших українських блогерів VOLOSHYN.
Анна Трінчер – співачка, блогерка та акторка. Анна активно веде свій блог, записує нові треки, створює колаборації з українськими артистами колегами. Її відеороботи в YouTube набирають мільйонні перегляди та тисячі коментарів.
«Не залишай», «Зай», «Лише Тебе», «Love Story», «Ти робив мені каву», «Який ти козак», записана разом з POSITIFF, – ці та інші хіти Анни Трінчер одразу після релізів за лічені дні зібрали десятки мільйонів переглядів і просто «розірвали» ТОП-ві музичні чарти.

Подія відбудеться в рамках всеукраїнського туру співачки.
Крім Луцька, Анна Трінчер виступить також у Житомирі, Рівному, Чернівцях, Вінниці, Одесі, Львові, Ужгороді, Івано-Франківську та Хмельницькому.

Квитки можна придбати за посиланням: https://bit.ly/41Xjd9w
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Василь. Показати IP 8 Червня 2023 16:28
Хто це таке ? Самозванка.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus