USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Антимонопольний комітет хоче відсудити в луцької фірми 4 мільйони

1 Липня 2020 07:40
Антимонопольний комітет України хоче стягнути з луцької фірми «Страттон Сільвер» понад чотири мільйони гривень за порушення законодавства.

Про це стало відомо з ухвали Господарського суду Волинської області.

Антимонопольний комітет України звернувся з позовом до товариства з обмеженою відповідальністю «Страттон Сільвер» про стягнення 4 мільйонів 79 тисяч 988 гривень, з них 2 мільйони 39 тисяч 994 гривні – сума штрафів, інша половина – пеня.

В обґрунтування позовних вимог позивач зазначає, що відповідач вчинив порушення, передбачене п. 4 ч. 2 ст. 6 та п. 1 ст. 50 Закону України "Про захист економічної конкуренції", у вигляді вчинення антиконкурентних узгоджених дій, які стосуються спотворення результатів торгів, проведених Міністерством оборони України на закупівлю послуг із забезпечення харчування за допомогою системи електронних закупівель Рrоzоrrо.

Антимонопольний комітет України, розглянувши матеріали справи про порушення товариством з обмеженою відповідальністю виробничо-комерційної фірми «Сава» (під час розгляду справи змінено назву на товариство з обмеженою відповідальністю «Страттон Сільвер») законодавства про захист економічної конкуренції, ухвалив рішення, яким на відповідача накладено загальну суму штрафів в розмірі 2 мільйони 39 тисяч 994 гривні. Окрім того, відповідно до ч. 5 ст. 56 Закону України "Про захист економічної конкуренції" відповідачу за прострочення сплати штрафів нараховано пеню в сумі 2 мільйони 39 тисяч 994 гривні.

Суд прийняв позовну заяву до розгляду та відкрив провадження у справі. Розгляд справи по суті відбудеться 22 липня.

На сайті youcontrol вказано, що луцька фірма спеціалізується на постачанні готових страв та виробництві готової їжі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus