USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.83 40.20
  • PLN 9.76 9.95

Апеляційний суд звільнив Єфремова з-під варти

22 Липня 2019 18:34
Апеляційний суд у Києві звільнив колишнього голову Партії регіонів у Верховній Раді Олександра Єфремова, якого підозрюють у державній зраді, з-під варти. Йому призначили цілодобовий домашній арешт із носінням електронного браслета строком на 60 діб.

Адвокат Єфремова Євген Солодко в коментарі theБабелю зазначив, що прокуратура просила подовжити тримання під вартою, захист у свою чергу просив звільнити екснардепа. Проте суд задовольнив прохання обох сторін частково.

Також Солодко зазначив, що найближчим часом Олександр Єфремов у супроводі представників Національної поліції приїде зі Старобільська до Києва, адже прописаний він у столиці, де і відбуватиме цілодобовий домашній арешт.

Нагадаємо, Єфремова затримали 30 липня 2016 року в аеропорту Києва. ГПУ висунула йому підозри за п'ятьма статтями, в тому числі і державній зраді. Сам Єфремов подав позов до Європейського суду з прав людини про незаконність свого арешту.

4 січня 2017 року Генеральна прокуратура направила до суду обвинувальний акт стосовно Єфремова. Йому інкримінують організацію захоплення будівлі Луганської ОДА; пособництво в захопленні Управління СБУ в Луганській області; вчинення умисних дій з метою зміни меж території та державного кордону України; організаційне сприяння створенню й діяльності угруповання «ЛНР»; державну зраду.

13 січня 2017 року Єфремова з Києва конвоювали до Старобільська, де суд розглядає справу проти нього.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
євген Показати IP 22 Липня 2019 19:02
Європейський суд він виграє легенько.
ще не зовсім свідоми Показати IP 22 Липня 2019 19:41
Я всегда был против Уголовного процессуального кодекса, сочиненного адвокатом ""злочинної влади Януковича". Понятно, для каких "саш стоматологов" это делалось. НО. Есть одна очень правильная новелла (скорее,исключение, но тем не менее) в этом кодексе, а именно, понятие "розумні строки". Ну не может человек (Ефремов, Штепа и тд и тп) всю жизнь находиться в положении подозреваемых. Если они виноваты, должни быть осуждены, если нет -оправданы. Преступления фашистских нацистов во времена второй мировой войны были расследованы и направлены в Нюрнбергский суд на протяжении года от начала расследования ( без наличия электронных баз данных, возможности проведения сложных экспертиз, записей видеонаблюдения). Очень странно.
Анатоль_ Показати IP 22 Липня 2019 21:54
Ну і слава Богу! То добре! Волинь вітає на свободі!
777 Показати IP 23 Липня 2019 10:08
Не ныл и на больничку не спрыгивал.если что и знал ничего не сказал упырям порошенковским . мужик !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus