USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Апокаліпсис» в Австралії: пів мільярда загиблих тварин, згорілі ліси, зруйновані міста. Фото

5 Січня 2020 18:19
Смертоносні пожежі в Австралії тривають. Лісові пожежі спустошують австралійські землі. Вогонь знищив щонайменше 1 200 будинків, вже загинуло пів мільярда тварин, пише «Свобода слова».

На жаль, і людських жертв уникнути не вдалося, наразі відомо про 24 загиблих.

Місцева влада оголосила тижневий надзвичайний стан, починаючи з минулої п’ятниці.

Також, як повідомляє The Weekend Australian до боротьби з масштабними пожежами в Австралії залучили військових.

За даними видання, залучення військових до боротьби з пожежами – перший випадок в історії Австралії.

У штаті Новий Південний Уельс бушує 150 пожеж. Близько 3600 пожежних ведуть боротьбу з вогнем, в той час як сотні інших підготовлені для боротьби з новими спалахами. У деяких районах пожежні відкликані для їх власної безпеки.

Поширенню вогню сприяє сильний вітер і спека, яка побила 80-річні рекорди. Стовпчик термометра піднявся до 48,9 градусів в районі Сіднея.

Для боротьби з пожежами вже задіяли ВПС Австралії. У регіон були направлені п’ять вертольотів і два судна Королівського австралійського військово-морського флоту. Вони доставлять воду і паливо, надають підтримку в боротьбі з вогнем і допоможуть в евакуації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Звір Показати IP 7 Січня 2020 18:46
Світ котиться у прірву,а людина—це та істота,яка тільки допомагає пришвидшити цей рух...Невже сильні світу цього,які сидять за керуючими маріонетками,цього не розуміють?Прекрасно розуміють,але в них є інший цар і бог,якого вони слухають і не в змозі нічого зробити...Диявол заволодіває світом...
Голос зверху до Звір Показати IP 8 Січня 2020 16:57
Доки є люди, які вірять в диявола і що існують "сильні світу цього,які сидять за керуючими маріонетками" це і буде продовжуватись. Саме конспірологи не вірять у зміну клімату, ніби це брехня тих самих "сильні світу цього", і нічого з цим не роблять.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus