USD 40.72 41.10
  • USD 40.72 41.10
  • EUR 40.70 41.20
  • PLN 10.30 10.45

Арештована 92-метрова яхта Медведчука перейшла під український прапор

15 Травня 2024 12:52
Арештована 92-метрова яхта Royal Romance, яка раніше належала екснардепу від ОПзЖ Віктору Медведчуку, набула статусу українського судна, на яке поширюється юрисдикція України.

Про це 15 травня повідомили в Агентстві з розшуку та менеджменту активів (АРМА).

Відповідні зміни вже внесли до Міжнародної морської організації.

«Це історичний момент для нашої країни. Перший в історії України арештований актив, що перебуває за кордоном, отримав державну реєстрацію в Україні», – сказав голова Держслужби морського і внутрішнього водного транспорту та судноплавства Євгеній Ігнатенко.

Він додав, що це сприятиме подальшій реалізації арештованої яхти та надходження коштів від продажу до державного бюджету України.

Віктор Медведчук – колишній нардеп, кум президента РФ Володимира Путіна. Медведчука Україна підозрює в державній зраді.

22 вересня 2022 року Україна віддала його Росії під час великого обміну, тоді вдалося повернути командирів з «Азовсталі». Зараз Медведчук з родиною мешкає в Росії та зареєстрував там громадську організацію «Другая Украина».

У лютому Кабінет міністрів України погодив продаж 92-метрової яхти Royal Romance, що належить сімʼї Медведчука і зараз стоїть у Хорватії. Її оцінюють у $200 мільйонів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Гоцул Показати IP 15 Травня 2024 15:31
Медведчук - підар. Але ж він досвідчений юрист. Зараз Феміда почне розкручувати ці закрутки назад ще із компенсаціями ...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus