USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Заарештовану в Хорватії яхту Медведчука продадуть, а гроші віддадуть Україні, – ЗМІ

2 Грудня 2022 20:41
Заарештовану в Хорватії яхту кума Путіна та народного депутата забороненої партії «ОПЗЖ» Віктора Медведчука продадуть. Отримані гроші підуть Україні.

За даними видання The Guardian, суд Хорватії передав яхту Royal Romance завдовжки 92,5 метра українському агентству з розшуку та менеджменту активів, передає УНІАН.

Агенти АРМА прилетіли до Хорватії і оглянули заарештовану яхту, що належить членам сім’ї народного депутата та одного з лідерів забороненої в Україні політичної сили ОПЗЖ.

«АРМА розшукувала вказаний актив в рамках кримінального провадження, а потім після накладення арешту отримала елітне майно для збереження економічної цінності шляхом продажу його на аукціонах», – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що це перший подібний продаж того, як союзники України ввели обмеження на активи російських олігархів після нападу РФ на Україну.

Віктору Медведчука в Україні оголосили підозру у державній зраді. Проте 26 лютого працівники поліції виявили відсутність нардепа за вказаною адресою проживання. 12 квітня стало відомо, що СБУ затримала Віктора Медведчука, який втік з-під домашнього арешту.

21 вересня Україна обміняла Віктора Медведчука на полонених військових.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus