USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Асфальт на луцькій вулиці?- Ні, не чули. ФОТО

13 Листопада 2013 21:01
Одну із луцьких вулиць все ще не покидають «сільські будні». Незважаючи на те, що саме через неї пролягає шлях до воріт дитячого садочка, навіть натяку на асфальтове покриття тут немає.

Дорога на вулиці Марка Вовчка, що знаходиться у мікрорайоні ДПЗ, славиться горбами, болотом та «калабанями». Уже пройшовши 2 метри, стає зрозумілим: із чистими черевиками до роботи дістатися звідти - годі. Зі слів 29-річної лучанки Людмили, узимку тут неможливо проїхати автомобілем, а люди калічаться, ламають кінцівки.



«Кожного дня доводиться «форсувати» дорогу до дитячого садочка разом із трирічною донечкою. Після дощів болото маленькій дістає до колінець. Асфальту тут зроду-віку не було, та й не буде, мабуть», - бідкається молода мама, утім фотографуватися навідріз відмовляється. Як пояснила жінка, це все одно «нічого не дасть», а «лишній раз світитися в Інтернеті їй абсолютно ні до чого».



Але факт залишається фактом! Кореспондент Волинських Новин на власному досвіді переконалася, що без хороших гумових чобіт «сухим із води» вийти важко. А що буде взимку?




Волинські Новини вирішили поцікавитись у посадовців міста, чи планують вони хоч щось робити, аби полегшити життя мешканцям вулиці, що потопає у багні.

З таким запитанням кореспондент видання вирішила звернутися до Департаменту житлово-комунального господарства Луцької міської ради, утім там порадили зателефонувати до заступника відділу інженерно-транспортної інфраструктури та санітарного нагляду Володимира Козла. У нього працівники відділу зауважили, що ця проблема - у компетенції заступника директора департаменту ЖКГ Миколи Осіюка.

Упродовж усього робочого дня ми намагалися додзвонитися до представника, так би мовити, останньої інстанції, але усі телефони «мовчали».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
КГБ Показати IP 13 Листопада 2013 21:44
Коля- партизан.
Володя до КГБ Показати IP 14 Листопада 2013 12:18
ну і новина он від ГПЗ на гнідавській вже міст розрили і місяць типу роблять і нічого...
Партизан Показати IP 14 Листопада 2013 01:55
Поклавши покриття на цій вулиці значно скоротиться відстань між ДПЗ та Гнідавською вулицею (Бджілка). До чого це приведе? сотні дітей проходять цією дорогою до дитсадків (2 якщо не помиляюсь), муз. школи №3 та гімназії №14. Питання: мало нещасних випадків на дорозі? я вже мовчу про те що двори які проходять по цій вулиці прямо виходять на вашу "погану дорогу", а ці діти? де буде людям спокій, коли серед ночі буде гнатись якась ГПЗовська беха з продертим глушником?
Bobryk до Партизан Показати IP 14 Листопада 2013 07:44
Все правильно написав, але прокласти асфальтовану доріжку для пішоходів, як на сусідній вулиці Гречаній потрібно було б.
Василь до Партизан Показати IP 14 Листопада 2013 10:21
Для цього на дорозі кладуться "поліцаї". На Рованцях через кожних 30 м. накатаний горб - їздять тільки ті, хто там проживає, + сухо і болота немає.
корч Показати IP 14 Листопада 2013 08:29
на вашу думку нехай залишається як є?????????........ для цьго є "лежачі поліцейскі".
корч Показати IP 14 Листопада 2013 08:29
на вашу думку нехай залишається як є?????????........ для цьго є "лежачі поліцейскі".
Лучанин Показати IP 14 Листопада 2013 09:12
Панове якого чиновника Луцьк ради не запитайте він кивне на іншого, щото не його компетенція більше вам скажу, навіть якщо до мера дійдете - це нічого не дасть, - не його компетенція. А вулиці приватного сектору - як кажуть панове депутати - то не місто для чого його асфальтувати. Запитайте свого депутата він - вам пояснить вам що то не місто, тут асвфальту не потрібно.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus