USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Асоціація міст України заявляє про політичний тиск на місцеве самоврядування напередодні виборів

10 Вересня 2020 21:45
Асоціація міст України звернулася до Голови Верховної Ради України та голів депутатських фракцій і груп із проханням зняти проєкт Постанови №3693 «Про утворення Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради України для проведення розслідування по рішеннях органів та посадовців місцевого самоврядування, що мають ознаки порушень чинного законодавства України, конфлікту інтересів та корупційних діянь».

Як йдеться на сайті, Асоціація міст України розглядає таку ініціативу як черговий крок у напрямку посилення тиску на органи місцевого самоврядування напередодні місцевих виборів, запланованих на 25 жовтня 2020 року, інформують у Волинському регіональному відділенні Асоціації міст України.

«Утворення такої ТСК зараз є поганим сигналом суспільству та міжнародній спільноті, оскільки ймовірність її використання з метою недобросовісної конкуренції та нечесної політичної боротьби можуть мати вплив на результати народного волевиявлення. А це, у свою чергу, негативно вплине на репутацію України та міжнародне визнання чесності та прозорості місцевих виборів», – наголошують у повідомленні АМУ.

Асоціація міст України звернулася до Голови Верховної Ради та голів депутатських фракцій, груп у Верховній Раді України з проханням зняти проєкт із розгляду, провести щодо нього широкі консультації із залученням Асоціації, за підсумками яких прийняти зважене рішення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus