USD 39.90 40.20
  • USD 39.90 40.20
  • EUR 39.90 40.25
  • PLN 9.90 10.00

Атаки дронами-камікадзе: експерт пояснив план РФ і вказав, коли закінчаться удари

17 Жовтня 2022 13:42
Військовий експерт Олег Жданов пояснив, навіщо РФ б’є по Україні іранськими дронами-камікадзе.

З його слів, у Кремлі вирішили дотримуватися дурної тактики, яка точно не спрацює. Тому незабаром Путіну доведеться припинити удари дронами. Такою думкою Жданов поділився в ефірі телемарафону, передає УНІАН.

«У них (генералів РФ, – ред.) ситуація патова. Путін вимагає від них військових перемог, а вони розуміють, що на сьогоднішній день на фронті вони їх забезпечити не можуть. Відповідно вони застосовують будь-які сили і засоби для того, щоб створити хаос і паніку у населення. І, мабуть, в глибині душі вони сподіваються, що відсоток панічних настроїв повинен, а їхнім задумом, рости. І ось цей турбуючий вогонь, це не ракети. Так, » шахіди «пролітають до Києва, ми сьогодні всі прокинулися від сирен і вибухів: і від ППО, і від самих «шахідів». Але люди вже треновані, як би це цинічно не звучало, ми вже розуміємо, що робити. Де притулок, куди бігти, де тривожна валіза. Але цього не розуміють в РФ. Вони сподіваються, що відсоток панікерів буде рости, і тому, я думаю, що такі атаки будуть продовжуватися», – розповів він.

Читати ще: За ніч та ранок було збито щонайменше 37 дронів-камікадзе, – Повітряні сили

Те, що зараз робить РФ, називається «веденням турбуючого вогню», пояснив Жданов. Іншими словами, Кремль просто намагається тримати українців у постійній напрузі. Удари припадають на ранок, коли люди їдуть на роботу. Це створює певну напруженість, однак планам РФ не судилося збутися.

За словами Жданова, незабаром Путіну доведеться усвідомити дурість своєї задумки. І коли коефіцієнт успішності боротьби з дронами перевалить за 50%, атаки дронами припиняться, так як в РФ зрозуміють неефективність такого методу.

Вранці рашисти атакували Київ іранськими дронами-камікадзе. В результаті удару стався вибух у житловому будинку, під завалами опинилися люди. Незабаром стало відомо про жертви.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus