USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

За ніч та ранок було збито щонайменше 37 дронів-камікадзе, – Повітряні сили

17 Жовтня 2022 12:36
Із вчорашнього вечора підтверджено знищення як мінімум 37 дронів-камікадзе, це близько 85-86% усіх дронів, які росія запустила по Україні.

Про це під час брифінгу повідомив речник командування Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат, передає УНН.

«Загалом підтверджено про знищення – якщо брати атаку, починаючи з 21:30 вчорашнього вечора і по зараз, – щонайменше 37 дронів-камікадзе. Усі летіли з південного напрямку. За попередніми підрахунками, знищено як мінімум 85-86% ППО Повітряних сил, а також Сухопутних військ, і є два підтверджені випадки збиття Нацгвардією. Збиваємо всіма доступними засобами. У нічний час – це засоби, що мають радіолокаційні системи, мова йде про зенітно-ракетні комплекси, а також винищувальну авіацію, які можуть виявляти цілі і знищувати їх ракетами», – повідомив Ігнат.

Додамо, зі слів міського голови Києва Віталія Кличка, у бік столиці сьогодні летіли 28 дронів.

«Завдяки нашим ЗСУ, ППО, більшість летючих терористів збили. В Києві пролунало загалом 5 вибухів. Один з них – в житловому будинку в Шевченківському районі. Рятувальники продовжують гасіння конструкцій будівлі та роботи з розбору завалів. Раніше врятували 18 мешканців будинку. Двоє перебували під завалами. Нещодавно дістали тіло загиблої жінки. А потім врятували одну жінку. За попередніми даними, ще одна людина перебуває під завалами. Пошуково-рятувальні роботи тривають», – повідомляє Кличко.

Нагадаємо, сьогодні вранці українські війська збили 11 ворожих дронів-камікадзе, які атакували північ і центр країни з південного напрямку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus