USD 38.85 39.20
  • USD 38.85 39.20
  • EUR 38.90 39.40
  • PLN 9.80 9.97

Як команда Порошенка намагається не допустити в ефір «Слугу Народу-3». Аудіодокази

18 Лютого 2019 16:57
Чиний президент України Петро Порошенко використовує громадськість, ЦВК і Нацраду з телебачення для атаки на Володимира Зеленського. Докази цього продовжує публікувати журналіст Олександр Дубінський. Цього разу медійник показав листування між депутатом БПП Черненком і помічником Порошенка, де обговорюється план, як не допустити в ефір серіал «Слуга Народу-3».

"Ви можете в реальному часі прослухати аудіо-повідомлення, які Черненко адресує Порошенку, і які він визнав реальними. Ці повідомлення знаходяться в тому ж листуванні, яке Черненко і порохоботи називають «фейком», - йдеться у дописі журналіста.



Нагадаємо, раніше Олександр Дубінський написав на своїй сторінці в мережі, що Порошенко через ЦВК і Нацраду з телебачення хоче не допустити в ефір серіал «Слуга Народу-3». Журналіст пообіцяв викласти докази, що і зробив.

Також Дубінський опублікував записи щодо проведення у Львові прес-конференції атошників, які раніше провокували Зеленського. З переписки Цеголка з депутатом БПП Андрієм Антонищаком стає зрозуміло, що список учасників цієї прес-конференції та їхні тези для виступів узгоджуються з АП. Серед іншого, за задумом АП, атошники мали запропонувати Зеленському ще раз пройти тест на наркотики, бо минулого разу «наркотики добре зайшли» інформаційно.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Відвідувач Показати IP 18 Лютого 2019 19:25
Недай боже щоб знов це пришиблине Порохно і його команда 5 років керувало. Ненавиджу його просто
123 до Відвідувач Показати IP 19 Лютого 2019 12:51
Ви хочете повернення під рашку?
влад Показати IP 18 Лютого 2019 20:25
боятся Зеленского значит он достойный соперник
денис Показати IP 20 Лютого 2019 22:40
Порошенко это самый главный преступник Украины !!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus