USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Дубінський пообіцяв віддати півмільйона від Онищенка на лікування дітям

30 Березня 2019 19:29
Екс-нардеп Олександр Онищенко пообіцяв заплатити проекту Dubinsky.pro 500 тисяч гривень за розслідування щодо сітки підкупу виборців Порошенком у Київській області. У випадку, якщо гроші таки заплатять, Олександр Дубінський хоче передати їх на лікування дітям.

Про це журналіст Олександр Дубінський повідомив на своїй сторінці у Фейсбук.

«Олександр Онищенко повідомив, що готовий преміювати проведене проектом Dubinsky.pro розслідування про порошенківську мережу підкупу виборців в Київській області.

Запропонований ним приз – 500 000 гривень.

Спочатку я вирішив відмовитися, тому що по Онищенку не закриті кримінальні справи щодо розкрадань, через які він виїхав з України.

Таким чином, він – до виправдувального вироку – один з тих, хто краде наші гроші. І я не можу бути впевнений в «чистоті» походження цих коштів.

Але! Якщо особисто я можу прекрасно обійтися без грошей Онищенка, то в Україні є тисячі нужденних, яким ці гроші можуть в прямому сенсі врятувати життя.

Тому я прийняв рішення забрати ці 500 000 гривень, і в повному обсязі витратити їх на допомогу дітям, які потребують термінового лікування.

Я особисто виберу діток, яким потрібна фінансова допомоги, та які отримають кошти на операції і лікування.

Кожне перерахування буде публічним», – пише журналіст.

Нагадаємо, аналогічну обіцянку щодо виділення 500 тисяч гривень на фінансування питань Порошенку про те, чому він переслідує блогера Анатолія Шарія, Олександр Онищенко пообіцяв цьому самому Шарію. Проте, як зізнався потім Шарій, Онищенко обіцянки не дотримався, сказавши, що зможе заплатити тільки половину з вище згаданої суми.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus