USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Аварія у Сирниках сталася через велику швидкість? ВІДЕО

13 Квітня 2011 11:50
Гуркіт від зіткнення «Тойоти» і «Мерседеса» був таким, що його почули мешканці будинків за 300 метрів від траси.
У результаті одна людина загинула, троє інших – тяжко травмовані, – інформує НТН.
Нагадаємо, 10 квітня у селі Сирники Луцького району не розминулися автомобілі «Тойота-Авалон» та «Мерседес-Бенц».
«Картина була досить жахлива, – розповіла інспектор сектору УДАІ у Волинській області Інга Коваль. – Два транспортні засоби були у лобовому зіткненні. Вони були пошкоджені. На місці знаходився труп, а інших постраждалих каретою швидкої було доставлено в луцьку лікарню».
Удар смертельно травмував пасажира «Тойоти», що був на задньому сидінні. Водія цієї машини, ще одного пасажира й кермувальника «Мерседеса», який є депутатом однієї з райрад Житомирської області, з численними забиттями госпіталізували.
Чому сталося зіткнення – з'ясовує ДАІ.
«Була денна пора доби, видимість в напрямку руху 400 метрів, хоча нормативна – 350, – каже керівник сектору УДАІ у Волинській області Андрій Владимир. – На даній ділянці дороги є дві смуги у кожному напрямку. Скажемо так: умови утримання дороги в належному стані».
У належному технічному стані були й обидві автівки. Дішники кажуть, що якби так зіштовхнулися вітчизняні легковики, загинуло б більше людей.
Експерти схиляються до версії, що ДТП сталася через людський чинник – перевищення швидкості або ж неуважність когось із водіїв.








Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Хм Показати IP 13 Квітня 2011 15:57
Ну от вам наступний приклад людської ТУПОСТІ. Так важко пристебнутися... от тепер в гробу подумає... і ще й понівечив водія. Наівні люди... поки не станеться з ними лихо.
Назар Показати IP 13 Квітня 2011 16:27
Хватить брехати. ДТП сталося через нетверезий стан водія Тойоти.
Місцевий Показати IP 13 Квітня 2011 21:15
Шкода людей... Перше що прийшло на думку - уявив як їздять власники таких автомобілів. Я постійно за кермом, в мене сучасне авто але як тільки попереду чи позаду бачу авто такого класу (бехи, мерси, тойоти, лекси) відразу беру правіше. Зазвичай їх водії вважають, що вони літаком летять, і всі інші розсиплються в різні сторони, от тільки біда, коли на одній дорозі два таких горе водія зустрічається. Життя потрібно берегти, і своє, і чуже.
Фаня Показати IP 14 Квітня 2011 09:24
просто жах. Краще не їздити швидше ніж літає янгол-охоронець.
Серг Показати IP 14 Квітня 2011 18:46
Швидкість може вплинути лише на наслідки. Але чому один із автомобілів виявився чужому для нього на шляху іншого? І що було перед тим? Треба дочекатися показів учасників автопригоди...
Best Показати IP 14 Квітня 2011 23:32
Досить писати та обговорювати те ,чого ніхто із нас не знає та не бачив,а лише чув від "сусідів"!Сталось те,що сталось.Від таких подій ніхто не застрахований. Звичйно,наші люди не вміють співчувати,для них властива зовсім друга риса,вибачте на слові "обісрати".
Паша Показати IP 15 Квітня 2011 03:08
Водій був нетверезий 100%
Best Показати IP 15 Квітня 2011 18:19
Стає зрозумілим,що нашим людям завжди потрвбно чось,або хтось для обговорень.Краще обговорюйте самі себе та власний спосіб життя.Хоча,свого і "під носом не видно".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus