USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Авіакатастрофа в Пакистані: на борту було 107 людей, кілька вижили, – ЗМІ

22 Травня 2020 18:14
У результаті авіакатастрофи пасажирського літака Pakistan International Airlines, що розбився сьогодні біля аеропорту у Карачі, щонайменше двоє із 107 осіб, що перебували на борту, вижили.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на АР.

«... Двоє представників цивільної авіації сказали, що щонайменше двоє людей вижили в аварії», – йдеться у повідомленні.

Місцеві телеканали передають про трьох осіб, які могли вижити унаслідок авіатрощі. Зокрема були показані кадри з людиною на ношах, яка пережила авіакатастрофу.

Літак, який летів зі східного міста Лахор, перевозив 99 пасажирів та вісім членів екіпажу, заявив Абдул Саттар Кохар, прессекретар пакистанської служби цивільної авіації.

Ймовірною причиною аварії називають несправність двигуна під час посадки. Очевидці розповіли, що літак кілька разів намагався приземлитися перед тим, як врізався у житловий район поблизу міжнародного аеропорту.

За словами мера міста Васима Ахтара, щонайменше п’ять-шість будинків були зруйновані внаслідок аварії літака.

Місце інциденту оточила поліція та військові.
Як повідомляється, Пакистан відновив внутрішні рейси на початку цього тижня.

Як повідомлялося раніше, недалеко від аеропорту пакистанського міста Карачі розбився пасажирський літак. Попередньо на борту літака перебувало 98 осіб, в тому числі 91 пасажир і 7 членів екіпажу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus