USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Автодор заплатить волинянину за погані дороги

3 Квітня 2013 13:14
Мешканець Волині звернувся в суд з позовом до Волинського облавтодару через неналежне утримання автомобільної дороги.
Про це повідомляє інтернет-видання «Під прицілом».
Волинянин повідомив про те, що ще в 2009 році на автошляху Велика Осниця – Красноволя – Колки його автомобіль марки Toyota Corolla, за кермом якого він знаходився, на ходу потрапив у вибоїну, внаслідок чого легковик отримав механічні пошкодження. В результаті ремонт автомобіля обійшовся у суму обсягом майже 16,9 тисячі гривень.
Опісля інциденту майстра філії «Маневицький автодор» притягнули до адміністративної відповідальності за неналежне утримання автодороги.
Та позивач вимагав, аби суд стягнув з дорожників понад 16 тисяч гривень матеріальної та 10 тисяч гривень моральної шкоди. Однак, відповідачу присудили відшкодувати лише вартість ремонту автомобіля.
Власника автомобіля таке рішення суду не вдовольнило, тож він подав апеляційну скаргу. Але після тяганини з автодором у апеляції йому відмовили.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
finder Показати IP 3 Квітня 2013 15:13
Взагалі цей волинянин - молодець! Нехай моральної компенсації не отримав, зате повернув кошти за ремонт. Якби усі хто постраждав від діяльності нашого автодору подавали такі позови, можливо б кращі дороги у нас були б...
Факт Показати IP 3 Квітня 2013 16:06
у 2008 році я винрав справу у автодору рівненської області. Суд задовольнив позов, рішення набрало законної сили. Відкрито виконавче провадження по примусовому стягненню. Гроші до цього часу не отримав. автодор фінансується за рахунок бюджету на цільові програми - ремонт доріг. Власних коштів не має. Тупік...
Водій Показати IP 3 Квітня 2013 18:07
Ввести б практику штрафування фур. Наші дороги на великогабаритки, багатотонки не розраховані. А депутатм не вигідно. Бо по дорогах перевозять вантаж їхнього бізнесу. У США, наприклад, платять за дорогу у скриньки, які ж нах же дорогах облаштовані. ЩТРАФУВАТИ ЗА ПЕРЕВНТАЖ І ВСЕ . БУДУТЬ тоді дороги.
юра Показати IP 16 Серпня 2013 18:49
луьк авто дор знову краде гроші по вулиці Володимирській залатали де попало а щоб казалось що поклали асфальт засипали відсівом тепер відбиває той відсів краску на авто а ями так і залишилися крадуть далі

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus