USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Автомати поповнення рахунків зжирають гроші українців

30 Січня 2010 12:18
Останні три дні платіжні термінали iBox у всіх регіонах України перестали працювати. Тисячі громадян України не отримали на свої рахунки гроші, сплачені через ці термінали. Сайт ibox.com.ua не працює, телефони підтримки, вказані на чеках, не існують.
У компанії сказали, що всього затримано більше 15 тисяч платежів, збій у роботі терміналів пов\'язаний з технічними проблемами сервера, і незабаром обіцяють відновити його працездатність.
Проте, знаючи специфіку інтернет-технологій, можемо заявити, що в разі такого збою практично неможливо буде встановити, які були платежі і куди вони пішли. Тому хочемо застерегти користувачів від проведення платежів через дані термінали, – передає Експерт.
Те ж саме підтверджують і співробітники WebMoney. «Українське Гарантійне Агентство – гарант системи WebMoney Transfer в Україні вже заблокувало можливість прийняття платежів через термінали мережі I-Box. Тим не менше, ми настійно просимо зберігати чеки, що свідчать про здійснення платежу, і не намагатися більше здійснювати платежі через термінали мережі I-Box», – заявив директор УГА Олексій Піддубний.
Нагадаємо, за допомогою терміналів I-Box можна поповнювати рахунки мобільних телефонів, гаманці WebMoney, погашати кредити і здійснювати банківські операції від певних банків, а також оплачувати рахунки в Інтернеті.
Директор Департаменту розвитку партнерської мережі Павло Вакуловський пояснив Подробностям, що компанія iBox з 28 січня по 7 лютого 2010 року проводить технічні роботи щодо збільшення потужностей процесингу та попросив утриматися від використання терміналів компанії у вказаний період. Він завірив, що прийняті, але не перераховані внаслідок технічних робіт, що проводяться, платежі приватних осіб, будуть здійснені компанією в повному об\'ємі після завершення робіт.
Вакуловський також запевнив, що повідомити про технічні проблеми та отримати відповіді на свої питання, клієнти компанії можуть, подзвонивши в Сall-Сenter за телефонами: 0-800-300-102, 044-391-03-09, 067-230-02-95.
Однак на жоден із вказаних номерів «ВН» так і не вдалося додзвонитися.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Dmytro Показати IP 30 Січня 2010 12:47
Тепер ясно, чому I-Box`и вчора не працювали(((
ss666 Показати IP 30 Січня 2010 21:40
>виробляє технічні роботи "ВН" виплітає технічні запльоти
іруська Показати IP 31 Січня 2010 00:24
а я не знала, поповнила свій рахунок на 30 грн. а на рахунок потрапило лише 29. 1 гривня - за користування. ось так!
Piggy Показати IP 3 Лютого 2010 23:47
На 0-800-300-102 додзвонитись можна.Там запевняють,що гроші надійдуть на рахунки абонентів після 7лютого.Таке враження,що комусь не вистачало готівки на вибори.Але тепер поповнюватиму рахунок тільки ваучером або через банкомат.Вірити усіляким "боксам" не можна!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus