USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.72 39.90
  • PLN 9.75 9.87

Що купували партії за гроші українців

28 Лютого 2017 15:45
У минулому році політичні партії за державні гроші купували вила, одяг і замовляли телевізійну рекламу, повідомляє канал 24.

Якщо раніше кошторис партій вміщався на сторінці, то тепер - це вже томи. З липня минулого року партії отримують фінансування від держави. Тому звітувати повинні за кожну копійку.

Зокрема, ляшківці дивували асортиментом витрат. Замовили багато одягу з партійною символікою і купили тисячу вил.

У партії розповіли, що отримали гроші в останні дні, а потім купували - на що вистачить фантазії, щоб не повертати їх до бюджету.

Чіткий перелік, на що можна витрачати державні гроші, розробили в Комітеті виборців України. І зареєстрували як поправки до закону «Про фінансування партій».

Головне змусити партії відмовитися від своїх спонсорів, або не приховувати їх. Тому що на чесну діяльність державних грошей достатньо. Зокрема, на 2017 рік передбачили майже 500 мільйонів гривень.

У січні партії отримали кошти на перший квартал. Сьогодні своє бажання отримати фінансування від держави висловив і «Опоблок». Хоча в минулому році від грошей відмовився.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
ку-ку Показати IP 28 Лютого 2017 15:55
Ляшко! Де решта 999вил?
Анонім до ку-ку Показати IP 28 Лютого 2017 19:51
кому засунув без відома громадян ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus