USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Автошлях Вощатин–Ласків–Суходоли відремонтують

11 Серпня 2020 07:40
На поточний дрібний ремонт автомобільної дороги загального користування місцевого значення С 030102 Вощатин–Ласків–Суходоли Володимир-Волинського району Волинської області скерують до 1,61 мільйона гривень.

Відкриті торги для пошуку підрядника оголосило державне підприємство «Служба місцевих автомобільних доріг у Волинській області». Тендерні пропозиції можна подавати до 25 серпня. Аукціон розпочнеться 26 серпня.

Роботи включатимуть планування узбіч автогрейдером, улаштування шарів основи, розлив бітуму та ущільнення асфальтобетонного шару.

Серед вимог до учасників торгів – наявність обладнання та матеріально-технічної бази, технологій, власного або орендованого асфальтобетонного заводу, з якого буде поставлятися асфальтобетон, працівників відповідної кваліфікації, які мають необхідні знання та досвід, документально підтвердженого досвіду виконання аналогічних робіт, а також фінансової спроможності.

Ремонт дороги мають закінчити до 31 грудня 2020 року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus