USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Ажіотаж закінчився: біометричні паспорти обіцяють виготовляти швидше

23 Липня 2018 11:32
Найближчим часом у ДП «Документ» обіцяють повернутися до термінів виготовлення біометричних паспортів, які зумовлені законодавством.

Про це у ефірі Еспресо.TV розповів прес-секретар державного підприємства «Документ» Володимир Поліщук.

«Ми пам’ятаємо, коли починався ажіотаж щодо отримання біометричних паспортів. Це був травень-червень минулого року. Зараз такої ситуації з величезними чергами вже немає. Ви зараз можете завітати до будь-якого центру видачі закордонних паспортів і побачити, що там майже порожньо. Зараз інтерес українців до оформлення закордонних паспортів на 10-15% менше, ніж місяць тому. Люди, які планували літні відпустки, вони вже навесні або на початку літа отримали паспорт», – сказав Поліщук.

За його словами, люди, які ще не отримали закордонний паспорт і планують відпочинок взимку, зараз мають найкращу можливість для замовлення документу.

Також речник розповів про ситуацію з термінами виготовлення біометричних паспортів.

«Якщо раніше була ситуація, коли людям доводилося чекати по три місяці для отримання свого закордонного паспорту або 1,5-2 місяці навіть за умови терміновості виготовлення, то зараз ситуація нормалізується. Найближчим часом ми повернемося до термінів виготовлення, які обумовлені нашим законодавством: 7-20 робочих днів», – додав Поліщук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus