USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Російським диверсантам незаконно видають українські паспорти та посвідки на проживання

6 Березня 2022 20:02
У захоплених окупантами містах ворог почав незаконно видавати офіційні документи України – паспорти і посвідки на проживання – російським військовим, насамперед розвідникам і диверсантам, використовуючи при цьому бланки документів захоплених місцевих підрозділів Державної міграційної служби України.

Про це повідомляє Дзеркало тижня з посиланням на джерело у Міністерстві внутрішніх справ України.

Реагуючи на такі дії ворога, Державна міграційна служба вже визнала недійсними бланки паспортів громадянина України, а також посвідок на постійне і тимчасове проживання – йдеться про сотні серій паспортів та документів.

Виявлені факти підступних дій ворога є ще одним свідченням порушення міжнародних конвенцій про правила ведення бойових дій, які чітко розрізняють категорії військових (комбатантів) і цивільних людей, забороняючи військовим зі зброєю ховатися під цивільне населення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus