USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Володимир-Волинському ЦНАПі вже приймають документи на біометричні паспорти

31 Січня 2018 17:07
Центр надання адміністративних послуг у Володимирі-Волинському вже надає адмінпослуги з оформлення і видачі паспортів громадянина України для виїзду за кордон та паспортів громадянина України у формі id-картки.

Сьогодні у ЦНАПі приймали перших відвідувачів, пише Район.Володимир-Волинський.

Як пояснила директор Володимир-Волинський ЦНАП Алла Троць, до сьогодні прийом документів громадян для виготовлення паспорта громадянина України для виїзду за кордон здійснювався у тестовому режимі, проходили остаточні налаштування. А вже з 31 січня 2018 року ЦНАП офіційно приймає документи на виготовлення біометрії та паспортів громадянина України у формі id-картки.

З цієї нагоди у Центрі надання адміністративних послуг зібралося чимало гостей, серед яких міський голова Петро Саганюк, його перший заступник Ярослав Матвійчук, представники місцевих засобів масової інформації.

«Надіємось, що робота цього відділу ЦНАП дасть можливість у повній мірі задовольнити потреби городян, які хочуть оформити біометричні паспорти та id-картки, - зазначив очільник міста. - Бачите, тут все зроблено для того, аби людина швидко та в комфортних умовах могла здати усі необхідні документи, сфотографуватися. У відділ працюють молоді, але обізнані спеціалісти, які, думаю, справляться зі своїми обов'язками».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus