USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Бабуся бабусі проламала чайником голову

22 Листопада 2010 17:19
Днями до чергової частини Луцького міськвідділу УМВС України у Волинській області надійшло повідомлення з центральної міської клінічної лікарні про те, що у приймальне відділення з діагнозом «закрита черепно-мозкова травма, вдавлений перелом черепа» доставлено 73-річну місцеву жительку Єву З.

Як з’ясували працівники міліції, вказані травми пенсіонерці спричинила 74-річна сусідка Тамара М., - розповіли 22 листопада у ВЗГ УМВС України у Волинській області

В ході розслідування стало відомо, що пенсіонерки вже давно конфліктують між собою. Виявляється, потерпіла підгодовувала біля свого будинку безпритульних тварин. Ті ж у свою чергу галасували під вікнами жителів – причому як удень, так і вночі.

Тамара ж декілька разів зверталась до сусідки із проханням не збирати збіговисько собак та котів під вікнами багатоповерхівки, адже їхній галас неабияк дратував її і не давав можливості спокійно відпочивати.

Того дня близько дванадцятої години ранку Тамара М. знову почула під вікнами галас безпритульних котів та собак.

Напевно у старенької здали нерви, адже кинутий із п’ятого поверху чайник влучив «активістці Грінпісу» просто в голову. Від чого остання й отримала травми.

За цим фактом наразі проводиться перевірка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Маркіян Показати IP 23 Листопада 2010 10:37
Бабусі розважаються як можуть ))) Цікаво, а яка кримінальна відповідальність чекає на цю пенсіонерку?
Тарас Показати IP 28 Листопада 2010 14:37
Ця потерпіла бабця, лежить разом з моєю бубушкою в одній палаті. Я знаю, що ніякого збіговиська там не було, там просто сучка привела цуценят, які не в дворі, а взагалі в 20 метрах від будинку під мостом. Тим більше тих собак підкормлювали всі в дворі.І те, шо вона ходила їх підкормлювала, так це робить кожен з нас!!! А та Дуся-агрегат, яка кинула чайника (керамічного) слаба на голову, про це всі кажуть в дворі.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus