USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Багато боротьби та мінімум моментів: «Волинь» та «Металіст 1925» не схотіли виявляти переможця. Фоторепортаж

17 Жовтня 2020 09:58
У сьомому турі до Луцька завітала непереможна команда – харківський «Металіст 1925». Дійсно, харків’яни ще жодного разу не програвали в чемпіонаті та їхали в гості до «Волині» в статусі лідера турнірної таблиці. Натомість «хрестоносці» в останніх двох турах перемогли, підібравшись до лідерів «турнірки», щоправда, попри масу моментів, всі три голи у двох матчах були забиті Ігорем Сікорським з пенальті. Тому можна було сказати, що волиняни показали результат, але поки не знайшли свою гру.

Особливим цей матч мав стати для головного тренера «Металіста 1925» Валерія Кривенцова, який свого часу захищав кольори «Волині». Також за харків’ян виступають і ексфутболісти лучан Віталій Гошкодеря, Володимир Коробка та Владислав Дмитренко. Відзначимо, що перші двоє вийшли у старті гостей.

Натомість Василь Сачко не став нічого придумувати, вирішивши випустити на поле ідентичний двом минулим поєдинкам склад. До слова, форму команда також не міняла, третій раз поспіль вийшовши на поле в гостьових червоних футболках – напевно, на фарт.
На правах господарів активніше розпочали футболісти «Волині», і вже на 8 хвилині вони могли відкривати рахунок: Сікорський отримав м’яч у карному майданчику, розвернувся та навісив на Сімініна, який головою влучив у стійку.
Відзначимо, що саме крайній захисник Сімінін був чи не найактивнішим в атаці своєї команди. Спочатку Ляшенко класно пройшов захисників, однак не став бити з вигідної позиції, віддавши на капітана, проте удар Сімініна заблокували захисники. Невдовзі той же Сімінін бив з-за меж карного майданчика, але і тут удар був заблокований.
Натомість гості відповіли ударами Коробки та Дерека, однак вони були надто далекими від того, щоб стати гольовими. Але й удари «хрестоносців» Цюпи з-за меж штрафного та Протасова, який влучив у стінку, пробиваючи штрафний, також не можна було назвати небезпечними.
Ближче до завершення тайму харків’яни отримали право на вільний удар з меж карної зони «Волині», однак, довго готуючись до його розіграшу, Савін все-таки пробив вище воріт Леванідова. Тож на перерву команди пішли з нулями на табло.
На другий тайм у лучан вийшли Оринчак та Чачуа, які замінили Ляшенка і Кизилатеша відповідно. Загалом друга половина зустрічі пройшла під знаком боротьби та невеликої кількості моментів, якщо такими їх можна назвати.


У «Волині» можна пригадати удар злету Протасова на 78 хвилині, під який кинувся захисник. Також головою бив Болденков, однак удар центрбека виявився занадто слабким.
На останні хвилини Василь Сачко випустив у напад центрального високого захисника Віталія Приндету, а невдовзі й нападника Олександра Бондаренка, сподіваючись на навіси. Однак фінального штурму в «хрестоносців» не вийшло.

А під завісу зустрічі харків’яни могли виривати перемогу, проте класний удар зі штрафного Криськіва потягнув Леванідов.

Як сказав після гри Валерій Кривенцов, команди мали передумови для моментів. Але самих моментів було мінімум, тож в підсумку свисток арбітра зафіксував нульову нічию. «Металіст» залишився непереможним, а «Волинь» другий поспіль матч зіграла на нуль у захисті, проте в третьому матчі поспіль не зуміла забити з гри.

Нині лучани з 9 очками розташувалися на шостій позиції, а в наступному турі «хрестоносці» поїдуть в Суми, де зіграють з «Альянсом».

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ

Фото автора
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus