USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Багатоповерхівка у Луцьку тріщить по швах. ВІДЕО

25 Червня 2013 09:45
Будівництво, яке розпочалося ще в дев’яностих часто турбувало місцевих жителів. Однак, мешканців будинку, що на проспекті Соборності, 20, особливо турбує це питання, адже протягом останніх десяти років їх будинок лізе по швах. Люди бояться, що він може повторити долю будинку на Рівненській, - повідомляє Комунальний Патруль.

Тріщина на будинку видна ззовні та простягається з даху аж до восьмого поверху. Люди вважаються, що це саме через будівництво, яке знаходиться зовсім поруч.

Територію на Соборності 22б відгородили металевим парканом, однак нікому не відомо, хто, що і коли там планує зводити. Звернувшись з інформаційним запитом до міської ради нам повідомили, що дозвіл збудувати 14-типоверховий будинок був даний ще в 2007 році ТОВ «Інвест-сервіс», директором якого є місцевий бізнесмен Сергій Була. Однак, документів забудовники досі так не зробили.

Як повідомив начальник ЖКП № 8 Юрій Світлюк, за тріщинами постійно ведеться спостереження та щомісяця змінюються маячки, тому загрози для життя немає.

Як саме давали дозвіл на будівництво 14-поверхівки біля будинку, що руйнується, невідомо. Однак, металевий паркан свідчить про серйозні наміри ТОВ «Інвест-Сервіс». І поки влада продовжує ставити маячки, мешканці будинку постійно застрягають у напіваварійних ліфтах та борються за те, щоб замість паперових наклейок на стінах з’явилися елементи укріплення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ViNaPa Показати IP 26 Червня 2013 11:02
Весь Луцьк боїться і в приклад ставить 109.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus