USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.75 40.10
  • PLN 9.85 10.10

Башкаленко не хоче форс-мажору через мерів

18 Жовтня 2011 15:16
Опалювальний на Волині сезон розпочався вчасно і повселюдно.
Про це під час селекторної наради 18 жовтня у першого заступника міністра регіонального розвитку та ЖКГ Олександра Аліпова розповів перший заступник волинського губернатора Олександр Башкаленко, - повідомляє прес-служба ОДА.
Олександр Аліпов повідомив, що загалом в Україні уже працює 92% котелень. На 96% опаленням забезпечено заклади охорони здоров’я, 92% - освіти та 83% - житлового фонду держави. Рівень розрахунків за спожитий природній газ становить 72%, що не задовольняє першого заступника міністра. Тому він закликав максимально покращити показники оплати.
Олександр Аліпов дав оцінку роботам щодо оснащення тепловими лічильниками житлового фонду. У Волинській області поряд із Вінницькою, Одеською і Харківською їх встановлено на 100%.
Під час відеовключення Олександр Башкаленко поінформував, що на Волині опалювальний сезон розпочався вчасно і повселюдно: «Житловий фонд та заклади соціальної сфери стовідсотково забезпечені теплом. Також встановлено 100% теплових лічильників. Станом на 17 жовтня усі котельні області функціонують в зимовому режимі, диспетчерські служби працюють цілодобово, на аварійні ситуації реагують миттєво».
Після закінчення селектора, перший заступник голови облдержадміністрації звернувся до міських голів міст обласного значення, щоб комунальні служби на місцях були готові до першого снігу, аби не виникало форсмажорних ситуацій.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
день Показати IP 18 Жовтня 2011 19:01
А на фото хто? Вгадай національність?
Я з Луцька. Показати IP 19 Жовтня 2011 15:38
Такий смішний.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus