USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Батьківщина молода» переобрала голову

25 Травня 2011 15:22
Відбулася ІV звітно-виборна конференція Волинської обласної молодіжної громадської організації ВМГО «Батьківщина молода».

На конференції 21 травня голова Волинської обласної молодіжної громадської організації ВМГО «Батьківщина молода» В’ячеслав Рубльов відзначив позитивну динаміку роботи «Батьківщина молода».

Рубльов повідомив, що протягом звітного періоду бюро волинської «молодіжки» зосереджувало увагу на підвищенні громадської та політичної активності молодих волинян, консолідації зусиль на захисті прав молоді, зміцненні і розвитку місцевої демократії, формуванні та реалізації молодіжної політики на місцевому рівні, відродження національних та релігійних традицій, поліпшенні стану навколишнього середовища, екосистем, розташованих на території області

«Батьківщина молода» активно сприяла у налагодженні взаємодії та згуртованості у молодіжному середовищі, взаємодії юнаків та дівчат із представниками інших вікових та соціальних груп. Як приклад - спільні акції обласної молодіжної громадської організації «Батьківщина молода» та обласної громадської організації «Жінки Батьківщини», співпраця з багатьма громадськими організаціями області.

Багато голів районних і міських організацій стали членами бюро партії ВО «Батьківщина», обрані депутатами різних рівнів, сільськими головами, членами виконкомів міст та почали активно працювати у галузі молодіжної політики села, району, міста, області.

Волинська «Батьківщина молода» взяла під свою опіку соціально-незахищену молодь, у Реабілітаційному центрі інвалідів дитинства «Джерело життя» неодноразово проводились благодійні акції.

Продовжується створення кадрового резерву молоді, для чого організовується стажування в органах влади, діє програма «Стань помічником депутата», проводяться семінари-екскурсії студентів в органах влади.

Важливим напрямком роботи волинської «молодіжки» є патріотичне та духовне її виховання молоді. У співпраці з «Холмщиною молодою» проводились цікаві екскурсії пам’ятними місцями України та Республіки Польща.

Традиційними стали «Холмські вечорниці» де молодь знайомиться з традиціями українців Закерзоння. Проведено низку екологічних заходів, зокрема «Весняні толоки». Декілька років поспіль спільно з Луцькою міською партійною організацію «Батьківщина» у День святого Валентина, на Театральному майдані міста, проводить свято для закоханих пар. «Батьківщина молода» на Волині започаткувала «Рух Нескорених». Це дійство повинно стати щорічним.

У роботі конференції взяли участь голова обласної партійної організації ВО «Батьківщина» Анатолій Грицюк, його заступник з агітаційно-пропагандистської роботи Петро Бурда, голова обласної громадської організації «Жінки Батьківщини» Наталія Лисенко.

Головою Волинської обласної «Батьківщини молодої» знову обраний В’ячеслав Рубльов. Делегати конференції обрали бюро обласної організації у складі 11-ти членів та 4-х делегатів на Всеукраїнську звітно-виборчу конференцію «Батьківщини молодої».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
VSC Показати IP 25 Травня 2011 15:33
Рублёв??? Как-то не патриотично звучит. Парню срочно необходимо менять фамилию на Гривнев, или Карбованцив. Лучше Карбованцив, благозвучнее как-то.
Лучанка Показати IP 25 Травня 2011 16:02
А мені подобається і фамілія і молодий чоловік :-))
Луцький Показати IP 25 Травня 2011 16:35
Саме головне патріотична позиція людини
Німець Показати IP 25 Травня 2011 17:09
Славік молодець. Хоча не розділяю його погляди щодо політики, але людина він порядна. Тільки одружуватись йому вже пора.
Громадянин Показати IP 25 Травня 2011 17:16
Знаю його як молодіжного лідера, роботу вміє організовувати та й люди за ним йдуть.
ліберал Показати IP 25 Травня 2011 21:06
Єдиний молодіжний лідер, який став депутатом облради, він заслужив. Бажаю успіхів в подальшій громадсько-політичній діяльності!
Чуйна Показати IP 26 Травня 2011 19:03
Єдиний? А як же Ігор Гузь))??

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus