USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Близько сотні харківських активістів «Батьківщини» спалили партквитки

26 Липня 2016 23:26
Близько ста представників харківської "Батьківщини" на знак протесту проти злиття партії з Опозиційним блоком оголосили сьогодні про вихід з партії та спалили партійні квитки на Площі Конституції.

Про це повідомляється на офіційній сторінці Харківської обласної організації "Батьківщина молода", - пише depo.ua.

У поширеній колишніми членами "Батьківщини" заяві йдеться про те, що на сьогодні "Батьківщина" та Опоблок, виступають як єдина політична сила.

Серед тих, хто публічно вийшов з "Батьківщини", – голова обласної організації "Батьківщина молода" Антон Філіпов та його перший заступник Антон Іллічов, один з лідерів Валківської районної організації, учасник АТО Сергій Романчук, депутати від "Батьківщини" Харківської районної та Нововодолазької селищної рад.

Зі слів експартійців "Батьківщини", ідеї партії повністю дискредитовані на рівні центрального керівництва.
"Особливо цинічною, на нашу думку, є тісна співпраця представників Батьківщини та Опозиційного блоку на виборах 17 липня, в тому числі і на Луганщині. Представники окружної комісії від БЮТ спільно з представниками Опоблоку зривали засідання окружкому з підрахунку голосів", – йдеться в заяві.

Активісти зазначили, що верхом невігластва та зради стало підписання Савченко і регіоналом Лебедєвим спільної заяви про вибори на Луганщині. "Нам незрозуміло, як може Герой України, бойовий офіцер батальйону "Айдар" ставити підписи на одному папері з людиною, яка організовувала сепаратистські шабаші та є братом сумновідомого міністра оборони уряду Януковича, що за копійки розпродував Українську армію?", – повідомляється в заяві.

Автори заяви нагадали, що ще у 2009 році представники Партії регіонів та БЮТ могли об’єднатися у парламенті. "На щастя, так звана "ширка" зірвалася, хоча нам, рядовим партійцям, соромно за той випадок досі. Але сьогоднішня ситуація виходить за межі нашого терпіння", – наголосили вони.

"Ми виходимо з партії, але залишаємо Батьківщину у своєму серці", – підсумували учасники акції.

До слова, відомий політолог Павло Нусс прокоментував тривалу відсутність Юлії Тимошенко в українському інформаційному просторі.

На його думку, вона проходить якийсь тренінг в Москві з метою реанімувати свою здатність маніпулювати масами напередодні її чергового всеукраїнського "турне".

Про це він написав на своїй сторінці в Фейсбук, - передає Час Пік.

"Напевно не тільки я відзначаю помітну відсутність Юлії Володимирівни в українському інформпросторі з її вже звичними гучними звинуваченнями на адресу президентської вертикалі та уряду в ці дні парламентських канікул.

Помітно і відсутність її «голих» ініціатив під акомпанемент її політичного сателіта Олега Ляшка.

Де вони? Де їх Зрада? По-моєму все дуже просто!

З огляду на те, що послугами політичних консультацій Юлія Тимошенко користується регулярно, і їх їй надають московські технологи, можна припустити, що Юлія Тимошенко проходить якийсь тренінг в Москві, щоб реанімувати свою здатність маніпулювати масами напередодні її чергового всеукраїнського турне, мета яких - дострокові вибори в парламент і зміна уряду. Це їх спільні цілі з «Опозиційним блоком».

Чому я припускаю, що вона проходить консультації в Москві.

Сьогодні, коли між нашими країнами збройний конфлікт, московські політтехнологи відверто побояться перетнути кордон, оскільки багато з них є авторами концепції анексії Криму. А Тимошенко має тісні зв'язки в Кремлі, і їй боятися якогось тиску не варто.

Тим більше, кажуть, що вона там часто буває. Там. В Москві. Де їй регулярно організовував зустрічі її партнер і друг Віктор Медведчук.

Так що, скоро повернеться з новими «ідеями», - написав політолог.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Норма Показати IP 27 Липня 2016 05:49
В Луцьку з Батьківщиною приблизно те ж саме відбувається. Тільки зрослися вони не з Опоблоком, а зі всіма, хто має гроші. Козюра як голова комісії будівництва і архітектури пропонує людям порішати питання...
ГОГІ до Норма Показати IP 27 Липня 2016 08:31
За партію вцілому не скажу, але Козюра - нормальний чоловік. Те що його "травлять" в інтернеті, так це звичайна політична заказуха.
Тоня Показати IP 27 Липня 2016 06:16
Ждемо поки нашим волинським дійде і вони хоч раз вчинять посовісті. Але від ск*тиняки Кіндера такого не дочекаєшся
Анонім Показати IP 27 Липня 2016 08:30
Савченко це ганьба.
шалом до Анонім Показати IP 27 Липня 2016 10:25
Але рошеннута Джамала ще більша ганьба. А різні тарани та фесенки та березовці включно із цим самодуром що у фігурує цій статті це просто дарможери котрі з благословення хунти паразитують на народних коштах.Й Волиньський "Столяр" також ганьба

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus