USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Батьківщина» вже має кандидатів на місце Грицюка

16 Вересня 2010 09:44
В обласну раду на нинішніх виборах «проб’ються» представники чотирьох-п’яти партій.

Про це заявив народний депутат Євген Кирильчук 14 вересня під час прес-конференції, – інформує «Волинська правда» .

Зокрема, Кирильчук вважає, що такими будуть особи від Партії Регіонів, «Батьківщини» та «Свободи». Хоча, як додає народний обранець, «Свобода» увійде в ради лише у західних областях.

Також «у рукаві» в біло-сердечних – 10 кандидатур на посаду голови Волинської обласної ради. Їхні імена Євген Кирильчук не озвучив, проте додав, що ці люди не раз були депутатами рад різних рівнів чи керують підприємствами. «Ніяких прізвищ, нехай спочатку стануть депутатами», – зауважує народний депутат ВР. Він прагне, щоб в сесійній залі було «поменше бійок». Тому зауважує, що головою майбутньої Волиньради все-таки має стати представник тієї партії, яка отримали найбільшу підтримку волинян, ті що зайняли другу і третю «сходинки» можуть запропонувати заступників голови ради.

Аби депутати гідно виконували свої зобов’язання і не бігали із партії в партію, Кирильчук пропонує застосувати специфічну процедуру: клятву на Біблії. До того ж нардеп додає, що «ми дуже обережні, ще не завершили переговори по кожній людині».

Він закликав не йти в депутати рад різних рівнів державних службовців та представників інтелігенції, адже обом категоріям можуть нашкодити або просто «натиснути» на них.

Також Євген Кирильчук повідомив, що після виборів в лави «Батьківщини» віллються ще три-чотири партії. Їхні назви він теж тримає у таємниці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Бютівець Показати IP 16 Вересня 2010 09:55
Старий комуніст маразматік, якому вже давно пора на відпочинок.
не треба Показати IP 16 Вересня 2010 10:09
Грицюк буде мером Луцька. А от про біблію, краще б помовчали... Хто на "Капіталі" Карла Маркса клявся - тому не говорити про бібілію.
а я за Показати IP 16 Вересня 2010 10:11
К сожалению, такие люди как этот "нардеп" Кирильчук(Брежнев), только добавляют негатива по отношению к Юлиной партии. Пора бы уже на пенсию. Но все равно не за кого голосовать кроме кандидата от БЮТ Грицюка.
валерія Показати IP 16 Вересня 2010 10:51
да,жаль шо в БЮТ такі люди. і будуть голосувати, не дивляться люди хто в списках, Юлі ж тут не буде. от і пройдуть такі старі маразматікі під крилом БЮТу. Грицюк ще куди не йшло а цей пень то взагалі - повний пі...ц(((
Память Показати IP 16 Вересня 2010 11:16
Всех кого привел на прошлых местных выборах Кирильчук, а он назначал цены за депутатские места в районае городские и областной совет..пришли и прекрасно отбивали свои деньги. На примере Луцка что не скондал то люди из блока Бют или Шиба которого тоже поддерживал бют... И если мы народ хотим слушать старческие маразмы то вперед за кирильчука и его ставлеников.
вого КРОК Показати IP 16 Вересня 2010 13:22
«у рукаві» в біло-сердечних – 10 кандидатур....Цікаво де ще причаїлись сердешні кандидати)))
микола Показати IP 16 Вересня 2010 14:05
Цей комбайнер знову відгукнувся зі своїми притчами і натяками. Це такі,як він, губошльопи, загубили політичну силу. Скільки ще будеш пирдіти у ВР?
уважний читач Показати IP 17 Вересня 2010 08:45
"він закликав не йти в депутати державних службовців та представників інтелігенції"... тобто нехай депутатами будуть бізнесмени та неінтелігенція. ну на тих вже точно не натиснеш. ПОВНИЙ МАРАЗМ від старого маразматика

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus