USD 39.90 40.20
  • USD 39.90 40.20
  • EUR 39.90 40.25
  • PLN 9.90 10.00

Батьки двох загиблих дітей у таборі «Вікторія» вимагають ексгумації тіл

25 Січня 2018 12:51
Ексгумації тіл двох дівчат, які загинули в пожежі в дитячому таборі "Вікторія" в Одесі, вимагають їхні батьки, йдеться у ТСН.12:00.

Вони вважають, що генетичну експертизу не провели належним чином. Родичі Соні Мазур та Сніжани Арпентій вважають, що експерти як мінімум переплутали тіла.

"Ми хочемо в усьому розібратись, якщо ми поховали дітей, то щоб ми хоча б знали, що йдемо на могилку до своїх дітей. Ви розумієте, для батьків це дуже важливо", - каже матір Сніжани Світлана Арпентій.

Зокрема, батьки загиблої Соні розповідають - перед відпочинком донці видалили два зуба. Та у дівчинки, тіло якої їм видали, ці зуби були на місці. Дітей батьки ховали у шоковому стані, тому клопотання про ексгумацію подали після похорону.

"Відібрані зразки для дослідів були вже підписані та направлені на експертизу ДНК з підписами та прізвищами дітей. Це факт, який нас дуже непокоїть, оскільки під час огляду тіла дітей не були ідентифіковані. Вони були тільки пронумеровані", - стверджує адвокат потерпілих Тетяна Сягровець.

Розслідування трагедії досі триває. Напередодні в матеріалах справи батьки загиблих дівчат побачили - їм відмовили у ексгумації. Обурені батьки прийшли до обласної прокуратури. Прокурора на місці не було, але батькам призначили зустріч після обіду.

Нагадаємо, в ніч з 15 на 16 вересня в дитячому таборі «Вікторія» згоріла двоповерхова дерев’яна будівля, де відпочивали учасники танцювального ансамблю «Адель». Внаслідок пожежі загинули троє дітей, ще двох було госпіталізовано.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus