USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

В Одесі – пожежа в дитячому таборі, загинули діти

16 Вересня 2017 09:29
Масштабна пожежа в дитячому таборі«Вікторія» в Одесі, забрала життя двох дітей. Інцидент трапився у ніч на суботу на вул. Дача Ковалевського, повідомляє «Думська».

За попередньою інформацію, в корпусі, який охопила пожежа, було 42 дитини. Як зазначив волонтер Андрій Танцюра, який перебував на місці події, після пожежі виявили тіла двох дівчаток, одна дитина зникла без вісти. Її наразі розшукують.

Після того, як корпус загорівся, в дітей виникла паніка. Дехто почав стрибати з вікон палаючої будівлі. Троє дітей медики госпіталізували. В однієї дитини — травма від падіння, двоє отруїлися продуктами горіння. Ще частина дітей надихалася чадного диму, решта перебуває в шоковому стані.

Вогонь повністю знищив один корпус табору — приміщення вигоріло й будівля обвалилася. Видання зазначає, що дерев’яні будинки на території табору звели в 2016 році.

ЗМІ припускає, що пожежа сталася через коротке замикання. Діти розповіли, що бачили, як іскрила проводка.

Старший помічник начальника чергової зміни майор цивільного захисту Євген Кавун розповів, що інформація про надзвичайну ситуацію надійшов не з пожежної сигналізації, а за дзвінком на лінію «101» о 23.37.

Рятувальники прибули за місцем виклику, але в пожежній водоймі на території дитячого табору не було води. Пожежники були змушені протягувати рукава до гідранта на розі вул. Вільямса та Дачі Ковалевського. У цей час вогонь поширився на 1 тис. кв. м. На сусідній базі відпочинку згорів автомобіль BMW, від жару вибило вікна і здулася дах будівлі корпусу.

Дітей із згорілого корпусу розмістили в інших будівлях табору. Деяких забрали батьки. Багатьом знадобилася допомога психологів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
АНАТОЛЬ_ Показати IP 16 Вересня 2017 13:17
Вчора шановний пан Порошенко восхваляв пожежникі і казав шо в най найкраща в світі рятувальна служба. То кому вірити?
Жрець до АНАТОЛЬ_ Показати IP 16 Вересня 2017 14:36
Вірити можна лише священному вогню! Він ніколи не обманює!
ффффффф до АНАТОЛЬ_ Показати IP 16 Вересня 2017 15:28
у нього все найкраще.
пожежник Показати IP 18 Вересня 2017 10:39
пожежники мають перевіряти гідранти 2 рази на рік!!!!!!!!!!!!! також диспечир дснс обдзонюе усі обекти з нічним перебуванням людей!!!!!!!!!! також це тіфльки два пункта в яких вині керівництво дснс а на цій пожежі порушеньдуже багато!!!!! як всновок посадити генерала дснс одещини!!!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus