USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Батьки дитини, яка зламала ногу в садку, пробачили педагога

26 Липня 2013 17:48
Виховательку, через неуважність якої дитина зламала ногу, Любешівський районний суд Волинської області звільнив від кримінальної відповідальності, - повідомляє «Під прицілом».

Очевидно, вихователька дошкільного навчального закладу «Сонечко», що у селі Бірки Любешівського району призабула, що несе відповідальність за життя та здоров’я вихованців садочку.

Жінка залишила без нагляду дітей, коли вони спали. У цей час одна з вихованок, намагаючись самостійно дістатися металевою драбиною до свого двоярусного ліжка, послизнулася і впала додолу, зламавши ногу.

Під час підготовчого судового засідання законний представник неповнолітньої потерпілої подала до суду заяву про звільнення неуважної виховательки від кримінальної відповідальності. Така заява пов’язана з тим, що вихователька та батьки помирилися.

Тож, суд вирішив кримінальне провадження закрити, а обвинувачену звільнити від кримінальної відповідальності.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 23
Дожилися Показати IP 26 Липня 2013 18:12
Уже на педагога в суд подають. Посоромились би. Формально педагог несе відповідальність за дітей, але подумайте, у виховательки таких дітей може бути 15-30 (в залежності від комплектації групи). Як за ними всіма фізично можна дивитись? Захотілось дитині кудись влізти - вона влізла, а у той час педагог іншу дитину, приміром, гляділа чи допомагала. Деякі батьки одній дитині ради не можуть дати, а педагог три десятки глядить за мізерну зарплатню, а нерви чого вартують?
... до Дожилися Показати IP 26 Липня 2013 20:19
То хай ВАЛИТЬ на базар раз йому робота не подобаеться!!!! Дожелися, хто виховуе дiтей!!!
*** до ... Показати IP 26 Липня 2013 23:08
Щоб тобі так твої колеги сказали. У нормальних сім'ях батьки дітей виховують, а решта - шукають винних.
... до *** Показати IP 27 Липня 2013 18:40
Мне как раз то нравится моя работа. И как такое... с таким вопитанием в детский сад пускают!!! Срочную люстрацию педагогов нужно провести. Вали на базар не подходи к нашим детям. фу!!! поналазят в садики с куплеными длипломами всякая дрянь....
не учитель до ... Показати IP 27 Липня 2013 21:00
а сама-то? по уровню написанного сразу видно твой уровень развития...
Спрведливість Показати IP 26 Липня 2013 18:20
Вихователька залишила без нагляду дітей, коли вони спали... А може людині в туалет треба було чи тиск підскочив. Чи вихователі у нас уже не люди?
я Показати IP 26 Липня 2013 20:08
Наверное, пишут выховательки...Значит требуйте у начальства , чтобы в группах было детей по норме, а про зарплату уже надоело читать-маленькая. ищите другую, попривыкали жаловаться!
ти до я Показати IP 26 Липня 2013 23:10
Писати спочатку треба навчитись, а потім поради роздавати
Освiтянам Волинi до ти Показати IP 27 Липня 2013 18:45
Уважаеиые, а точнее неуважаемые воспитатели, не пишите здесь коментарии не позортесь, Вы должны быть образцом для всех, а не быдло-стадом, вы должны быть выше всех этих коментов. А Вы позор. И что бы кто не говорил получают воспитатели от2000 до 3000 тисячь ЗАЖРАЛИСЬ ВСЕ МАЛО! пока у нас будут такие дерьмолюди так и будем жить как живем... к сожалению((((
Реальність Показати IP 26 Липня 2013 20:17
А я Вам скажу так, що тут вина частково є вихователів, а частково керівництва садочка, яке за гроші понабирало повні групи діток, де норма має бути не більше 15. Вихователям нічого не залишається як справлятися з усіма дітлахами і всім раду давати, але й вони повинні розуміти, що як би там не було, але коли малеча в дитсадку, то відповідальність в повній мірі лежить на них за їх здоров*я і життя. А якщо їм це не під силу, то ніхто нікого не тримає. Але ж в нашій державі все так зараз відбувається, що ніхто ні про кого і ніде не думає, кожен думає як увірвати побільше і зробити поменше. От саме така поведінка і призводить до таких наслідків, бо вихователі належно не виконують своїх обов*язків!
Дійсність до Реальність Показати IP 26 Липня 2013 23:40
Вас на 25 дітей поставити вихователем... Показали б майстер-клас як треба працювати. А то порожні балачки.
Зміст Показати IP 26 Липня 2013 23:15
Простіше усього педагога зробити винного. А як треба дитину до садку - починають бігати батьки на чергу ставати. Не так і просто до садка влаштуватись. Погані вихователі. Самі глядіть своїх дітей, наймайте няньок - а вихователі підуть на базар. І всім буде добре.
Педагог Показати IP 26 Липня 2013 23:53
Я - Педагог. Хочу подякувати усім Батькам, які утверджують і вуховують у дітей повагу до Педагога - як до професії і до людини. Доречі, у таких Батьків і діти - тактовні, виховані і розумні. Правда життя: за дітьми судять батьків. А усім решта хочу сказати: ніколи не осуджуйте ту людину, яка виховує і навчає ваших дітей. І пам'ятайте найголовніше, шановні Батьки, якщо у вашої дитини немає поваги до людини (не тільки до педагога) вона і вас на старості років поважати не буде. Задумайтеся.
учителька до Педагог Показати IP 27 Липня 2013 00:19
"Ніколи не осуджуйте ту людину, яка виховує й навчає"??? Принципово не погоджуюся! Є чудові педагоги, а є халявщики. Вони так "навчають", самі нічого не знаючи, на курсах ВІППО не можуть пройти елементарних тестів! То це вчителі? Дякувати, може, за те, що калічать дітей - знань нуль, а зарплата в кишені? У робочий час вихователь п'є каву, а діти розбивають голови - і не осуджувати???
Реальність до учителька Показати IP 27 Липня 2013 09:49
Погоджуюся з цими словами! Ніхто на усіх підряд не скаржиться, йдеться мова про окремі випадки, які зараз мають місце в навчальних закладах і це не примхи чи погане виховання батьків, а реальність! А зарплата тут ні до чого, йдеться мова про людське ставлення і відповідальність!
Панянко до Педагог Показати IP 27 Липня 2013 18:48
Яке вiдношення до ВИХОВАННЯ мае поламана нога? Гарно говорять "Педегоги", а толку НУЛЬ!
Педагогу до Педагог Показати IP 27 Липня 2013 20:47
Воспитание - процес и результат формирования личности. У нас в "Процесе" дети ломают ноги, деньги из кошельков родителей летят непонятно куда (например мама завела ребёнка в дежурный садик, сдала 30 грмвен в фонд групы, а игрушками в групе детям играть не разрешают, и это только один из примеров), воспитатели вместо того что бы заниматся безпрерывным самообразованием строчат ненужные комментарии, стараясь себя оправдать. Вопрос о каком "результате" может идти речь? Ответ, о том что следующее поколение в большинстве своем будет так же жаловатся на жизнь, давая ненужные взятки, как и вот ети воспитатели(((
учителька Показати IP 27 Липня 2013 10:50
Чому в нас зустріти висококласного фахівця - рідкість, а за кордоном - норма життя? Чи тільки в грошах справа? Думаю, не лише в них. Будь-яку справу треба виконувати якісно. Деякі коментатори радять пристосовуватися до халатності, закривати очі на недбалість, аби не конфліктувати. Отак і живемо. А от я змиритися не можу і не хочу. І інших закликаю.
Зрозуміло до учителька Показати IP 27 Липня 2013 13:06
Ну не подобається вам учитель чи школа загалом. Які питання? Документи у руки - і гайда у іншу школу. Про що говоримо?
Учитель до учителька Показати IP 27 Липня 2013 13:21
Згідна, є різні колеги. Зрештою як і серед представників будь-яких професій: є кращі, а є посередні. Це закономірно. Ми усі хочемо, щоб нас лікував кваліфікований лікар, дитину учив майстерний педагог тощо. Нікого не хочу захищати, але скажу єдине. За час моєї педагогічної роботи я помітила цікаву закономірність. У грамотних, делікатнних, щирих батьків конфліктів з учителями немає. І не тому, що батьки "закривають очі", а тому, що немає причини для суперечок. Є батьки, які конфліктують через те, що немає куди подіти енергію: у таких батьків, у яку би школу вони не перевели дитину, конфлікти продовжуються. Нажаль. Хто хоче учитись - знайде можливості, а решта - будуть конфліктувати і шукати винних. Ось яка правда життя.
ViNaPa Показати IP 27 Липня 2013 13:28
Вихователі в наших садках є дійсно порядні і професійні, а є непотріб, який тільки сидить кавує, напаковує живіт і сумку, за рахунок дітей і решає з батьківським комітетом, щось їм подарити бо ж скоро свято, присвяток іде....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus